Viber обещава безгрижно лято със селекция от функции

Лятото може да бъде по-вълнуващо със специалните функции на Viber
(снимка: Rakuten Viber)

Свежа компилация от функции и  забавления за лятото подготви популярната комуникационна платформа Viber. Селекцията включва палитра сезонни филтри с добавена реалност (AR), стикери и поздравителни картички, хороскопи и дори специално селектирани канали и чатботове.

Така например, потребители, които са забравили да платят сметките си за тока и водата, докато са на почивка, могат да се възползват от специален чатбот, създаден в партньорство на EasyPay и Viber. С него всеки може да провери и плати лесно всичките си сметки – достатъчно е да напише EasyPay в търсачката на Viber и да следва инструкциите.

А каналите на Столична община и Община Бургас във Viber ще дават актуална информация за най-големите събития в двата града.

Миналата година Viber представи филтрите с добавена реалност (AR) и от тогава милиони потребители са изпробвали ексцентричните маски, разкрасяващите ефекти и другите интересни опции. За лято 2022 Viber представя 11 тематични филтри за ваканционните изживявания – покрит с цветя, изгорял от слънцето, заринат до уши в пясък на плажа, или на гребена на вълната. Филтрите са лесно достъпни с кликване на иконката с духчето на Viber камерата.

Спазвайки традицията, Viber създаде и свеж набор от стикери за лятото, за да помогне на сезонните приключенци да изразят подобаващо всяка своя емоция. Стикерите са достъпни за изтегляне тук.

Viber предлага и специална селекция от поздравителни картички – например Денят на целувката (6-ти юли), Световният ден на шоколада (7-ми юли), Световният ден на емотиконите (17-ти юли), Световният ден на приятелството (30-ти юли). Дигиталните картички за тези поводи и още много други са достъпни тук.

Накрая, летният хороскоп на Viber може да помогне за планиране на почивката, в зависимост от „прогнозата” на звездите.

Коментар