ADATA пуска лимитирана серия продукти за 21-ви рожден ден

Вселената MERAVERSE ще предложи изживяване извън времето и разстоянието
(илюстрация: ADATA)

С две виртуални събития ADATA Technology ще отбележи своя двадесет и първи рожден ден. Тайванската компания организира интерактивно изживяване във виртуална вселена отвъд ограниченията на разстоянието и времето, наречена MERAVERSE. 

Първото виртуално събитие съвпада с ADATA Day и включва обособена парти зона, където посетителите могат да играят и печелят награди, като освен това се възползват от специалните оферти за продукти с марките ADATA и XPG. Наградите включват лаптопи XPG XENIA, устройства за съхранение ADATA, лимитирани аксесоари XPG Mera, подаръчни карти от Amazon и др.

С лимитирана серия продукти ADATA бележи 21-ия си рожден ден
(снимка: ADATA)

Второто виртуално събитие ще покаже новите продукти на ADATA и XPG чрез 3D модели и анимация и ще бъде водено от посланика на марката XPG, MERA. Посетителите ще могат да се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле вътре в MERAVERSE и да изследват най-новите продукти.

Събитието също така ще постави на виртуален дисплей две лимитирани серии устройства – ACE DDR5 6400 и LEGEND 850, чиято визия е дело на немския дизайнер на модели Mister Fred, които  ще бъдат произведени в ограничени количества от 500 броя.

Коментари по темата: „ADATA пуска лимитирана серия продукти за 21-ви рожден ден”

добавете коментар...

  1. :o)

    лимитирано поздравление за **** марка памети 🙂

Коментар