Хостинг компания FColor.bg дава 15% отстъпки за интернет търговци

Уеб хостинг компания FColor.bg съобщава, че през седмицата от 25 до 30 септември предоставя намаление върху цените на уеб хостинг услугите си. Талони с 15% отстъпка от цените на FColor.bg могат да бъдат намерени на щанда на eBG.bg, на Пловдивския панаир, в Палата 8, ет. 2.
eBG е нов интернет портал, който предлага възможност за плащания в интернет и за осъществяване на интернет търговия при ниски комисионни от средно 2% (за сравнение PayPal, една от най-популярните система за интернет разплащания в света, взима около 3%).
Отстъпките, които хостинг доставчикът предлага, важат за потенциални клиенти на eBG, които сключат договор за приемане на плащания през своя уеб сайт. Решенията на eBG могат да бъдат интегрирани във всеки уеб сайт.
За да гарантира сигурността на плащанията, FColor.bg предоставя на клиентите си SSL сертификати (Secure Sockets Layer), които защитават данните, подавани от уеб сайта на всеки интернет търговец. Така потребителите получават възможност за бързо, удобно и сигурно плащане.

Коментар