Lenovo S5 – достъпен FHD+ смартфон под Android 8.0

Lenovo S5 прави отлични снимки с двойната задна камера 13MP+13MP и предната 16MP селфи камера

Смартфон с модерен дизайн, отличен екран, мощен хардуер и голям обем памет – това е моделът Lenovo S5, който предлага всичко необходимо за пълноценно потребителско изживяване, при това на напълно достъпна цена.

5,7-инчовият екран на Lenovo S5 е изпълнен в актуалния формат 18:9 и поддържа резолюция Full HD+ 2160×1080 пиксела. С подобен екран получавате по-голяма вертикално пространство при сърфиране в интернет и повече ширина при игри и забавления с видео.

Lenovo S5 е достъпен за поръчки в два цвята – черен и червен

Смартфонът, доставян от онлайн магазина Tomtop на цена от около $151,99 (с код за отстъпка WDLX), се отличава с цялостен метален корпус, направен от алуминий серия 600. Моделът е наличен за поръчки в два цвята – черен и червен, като във втория случай е особено подходящ за дамите.

Lenovo S5 стъпва на мощен чипсет Snapdragon 625 с осемядрен процесор и графика Adreno 506 GPU, допълнен от 4GB оперативна памет (RAM) и 64GB постоянна флаш-базирана памет, която може да се разширява с microSD карти с капацитет до 128GB. С подобни параметри, смартфонът ще се справи гладко и безпроблемно с обичайните задачи и приложения.

Lenovo S5 работи под управление на операционна система Android 8.0

Моделът няма да разочарова и любителите на фотографията. На гърба на устройството е разположена двойна основна камера с RGB сензор 13MP+13MP, апертура f/2.2 и двутонова LED светкавица. Предната селфи камера има резолюция 16MP и функция с изкуствен интелект за подобряване на снимките; освен това предната камера се използва за лицево разпознаване при отключване на устройството.

Фаблетът Lenovo S5 работи под управление на операционна система Android 8.0 Oreo и е оборудван с батерия 3000 мАч. На предния панел е разположен скенерът на пръстов отпечатък. Моделът се доставя отключен за работа във всички разпространени мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G, включва безжични модули Wi-Fi 802.11 a/b/g/n и Bluetooth 4.2, GPS приемник, порт USB Type-C и два слота за сим карти.

Lenovo S5 се доставя в комплект с калъф, зарядно, USB кабел и игла за сим картите

Можете да си поръчате Lenovo S5 на цена от $151,99 в момента от глобалния онлайн магазин Tomtop – тази цена е валидна при въвеждане на купон за отстъпка WDLX (цената без отстъпка е $159,99). Смартфонът има размери 154×7,3×0,78 см и тежи 155 грама. В комплекта влизат още захранващ адаптер, кабел USB Type-C, игла за сим картата, калъф и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Lenovo S5 – достъпен FHD+ смартфон под Android 8.0”

добавете коментар...

  1. bluewater

    Никога повече не бих се подвел по спецификациите на телефоните Леново. Крайно съм разочарован от некачествената изработка и работа като цяло на К6 Note.

Коментар