Денис Юхно оглави DataArt България

Украинският експерт Денис Юхно наследи Виктор Андонов на поста изпълнителен директор на DataArt България (снимка: DataArt)

Денис Юхно е новият изпълнителен директор на DataArt България, съобщиха от компанията, специализирана в разработка на индивидуални софтуерни решения. Украинският експерт ще заеме мястото на досегашния изпълнителен директор Виктор Андонов, който се оттегля от поста, за да поеме нови ангажименти.

Денис Юхно е на 38 години и притежава богат опит като проектен мениджър, „delivery“ мениджър и ръководител на различни екипи. Завършил е Техническия университет в Харков, Украйна и е работил за компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems и Microsoft.

Основни приоритети на новия CEO до края на годината ще бъдат развитието на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на ИТ специалисти.

„Продължаваме процеса по наемане, така че – всеки, който има желание да работи при нас, нека не се колебае и да кандидатства“, заяви по повод назначението си Денис Юхно.

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения за клиенти от различни индустрии.

Развойният център на компанията у нас бе открит през октомври 2016 г., а в глобален план DataArt работи от 1997 г., с офиси в 20 локации в САЩ, Европа и Латинска Америка и около 2600 служители.

Коментар