Xiaomi създаде масажен стол с изкуствен интелект

Масажният стол с AI възможности отстранява болки в цервико-гръдната област

Xiaomi въвежда нов продукт на пазара, встрани от смартфоните, носимата електрониса и компютрите – масажен стол с изкуствен интелект, наречен „One-Dimensional AI Intelligent Massage Chair”.

Столът е разработен в партньорство с компанията LeFan Health Technology и е предназначен за младежката аудитория. Оборудван е с интелигентна система за триизмерен масаж, която се настройва в реално време към формата на гърба за постигане на максимален ефект.

Според разработчиците, масажният стол може да обхване над 90% от гърба. Той е проектиран с участието на специалисти от китайската медицинска индустрия, които са били привлечени още на етапа на изследванията.

Столът е подходящ за премахване на болки в цервико-гръдната област, с които се сблъскват много млади хора. В него са вградени шест масажни техники.

Предвидено е също гласово управление чрез умни колонки Xiaomi. Столът излиза на пазара още този месец на цена от 575 долара.

Коментари по темата: „Xiaomi създаде масажен стол с изкуствен интелект”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Като чуя вече за изкуствен интелект и ми се повдига. Прекалено се спекулира с това понятие. Ясно, добре хората си правят маркетинг, ама айде малко по-сериозно.

    “Предвидено е също гласово управление чрез умни колонки Xiaomi.” Изкуственият интелект се изразява в това да кажеш на стола с гласова команда да се пусне и да спре.

Коментар