А1 пусна първия си собствен смартфон

A1 Smart N9 следва тенденциите на пазара, като предлага голям 5,47-инчов IPS дисплей 18:9, тясна рамка и тънък профил

Телекомът А1 пусна на пазара у нас първия брандиран с името на компанията смартфон. Моделът ще се продава в комплект със специално направен за него калъф и се отличава с премиум дизайн, характерен за по-високия клас устройства.

A1 Smart N9 следва последните тенденции на пазара, като предлага голям 5,47-инчов IPS дисплей в съотношение 18:9, тясна рамка и тънък профил.  Вграденият сензор за пръстови отпечатъци добавя сигурност.

Моделът се предлага на цена от 59,99 лв. в брой и 2,99 лв. на месец на изплащане с план A1 ONE Unlimited 5XL и гаранция от 36 месеца, вместо стандартните 24 месеца, както и с приоритетен достъп до нови услуги на А1.

„Дизайнът на A1 Smart N9 е уникален за българския пазар и е създаден специално за А1 Group”, заяви Александър Кръстев, старши мениджър „Устройства и аксесоари” в А1.

A1 Smart N9 е първият смартфон със собствения бранд на телекома A1

Хардуерно, смартфонът не отстъпва на актуалните модели в сегмента. Той разполага с 1,28 GHz четириядрен процесор, 16GB вградена памет и 2GB RAM. A1 Smart N9 се предлага в два цвята – черен със златисти акценти (Black Dark) и бял със сребристи акценти (White Silver) и може да се закупи само от клиенти на А1.

Коментари по темата: „А1 пусна първия си собствен смартфон”

добавете коментар...

  1. Марка телефон Бай Иван

    Хубаво коментирате, но нищо никой не казва какво е това да пускат собствен смартфон? Всеки муньо с пари за по-голяма поръчка по брой апарати от Китай може да си направи собствена марка фон. НЯМА по-голяма глупост от измислени брандове. Поръчваш си в китайския завод на телефони определена бройка устройства и казваш какво да бъде гравирано като надпис и лого.

  2. цезар

    отпечатъка от пръста къде отива.

  3. Anonymous

    Добре де, вие за какво ги ползвате тези телефони? Има таблети, лаптопи, компютри – далеч по – мощни и удобни за забавление и работа. Телефона е да говориш, някое малко приложение като речник или джи пи ес, дребна игричка за игра в метрото или автобуса и музика. Предпочитам да е към 4 инча екран за да мога да го сложа в джоба и да забравя, че е там.

  4. Мишев

    С план A1 ONE Unlimited 5XL, да ми го подаряват, няма да го взема. Този телефон реано струва около 100 лв. Дори децата няма да са доволни от него….

  5. Железничар

    1440 x 720… не е върха, но за много неща е достатъчно. жалко, че за дебелината си има малка батерия, само 2 900 mAh.

  6. Венелин Иванов

    Телефона си е ОК.Не е детски за да цъкаш игри на него.2гб рам са си достатъчни за всичко, без игри.Имам Asus zenfone max с 2 гига.Имам и Xiaomi mi max 2 с 4 гига.Разлика за мен особена няма.И двата не могат да правят фелацио.

  7. Yo

    Дали работи с Теленор, хъ-хъ.

  8. Nikolay Nikolov

    Всичко казано относно актуалността на телефона е пълна глупост. Всичко под 3гб. РАМ е слабо, 4 ядрен процесор на 1.28 е отживелица а 16гб памет е пълен смях. Размера на екрана и рамката ок. Ама разделителната способност нищо не споменавате… Едва ли е нещо ‘УАУ”… Единствено цената е ок и гаранцията…

Коментар