TIANQU XS809W – сгъваем, евтин дрон с много функции

В сгънато състояние, TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter може да се вмести в малка чантичка

Малките летящи джаджи, известни като дронове, са явление, което все по-често виждаме, когато сме на излет. Потребителските модели се предлагат на все по-ниски цени и мнозина са склонни да опитат от това ново забавление.

Един от най-евтините дронове на пазара е TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter, който се предлага промоция за $33,99 в онлайн магазина GearBest. Но дори и да са изчерпани промо бройките, регулярната цена не е страшна – този сгъваем квадрокоптер струва $46,99.

Моделът изглежда привлекателно със своя стилен, сгъваем дизайн, който ще ви позволи да носите дрона в малка чантичка. RTF версията на устройството поддържа управление чрез предавател и мобилно устройство, а режимът G-сензор позволява на квадрокоптера да лети според движението на вашия смартфон за по-интуитивна работа.

TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter ще ви следва в екстремните преживявания, за да ги заснеме и запише на видео

Този симпатичен дрон е оборудван с Wi-Fi камера 2MP за заснемане и предаване на видео в реално време на разстояние от 70 до 100 метра – едно достъпно и с нелошо качество решение за въздушна фотография.

В сгънато състояние TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е колкото малка бутилка вода, с размери 17,5х13х6 см. Можете да използвате смартфона си, за да пилотирате това устройство, да правите снимки и да записвате видео от местата, които посещавате.

Нещо повече, някои допълнителни функции дават интересни възможности – напр. функцията Air Press Altitude Hold позволява на XS809W да стои твърдо на определена височина, улеснявайки по този начин гладкото снимане. А режимът G-сензор подчинява квадрокоптера да следва движението на смартфона.

TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е един от най-евтините дронове, предлагани на пазара

Предвиден е също превключвател на скоростта с три степени – ниска, средна и висока, които отговарят на различните нива на подготвеност на потребителите. TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е и страхотен 3D каскадьор, който е способен да се движи непрекъснато във въздуха в различни посоки. Можете да повикате дрона обратно, когато пожелаете, с натискане на един бутон.

Оборудван с 6-осов жироскоп, дронът-малчуган се съпротивлява успешно на вятъра. Режимът Headless Mode пък позволява на дрона да лети според движението на джойстика независимо от ориентацията си.

TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter се рекламира на цена от $33,99 за ограничени бройки, докато регулярната цена на устройството е $46,99 от китайски склад, плюс $1,48 за доставка до България. Дронът е придружен от мобилно приложение за Android и iOS устройства, което можете да си свалите от Google Play или App Store.

Коментар