Ulefone Power 5 – този смартфон изглежда просто невероятен

6-инчовият екран с резолюция FHD+ дава мечтания комфорт за всеки потребител

Смартфоните в средния ценови клас вече конкурират успешно топ моделите, съдейки по характеристиките на новите модели на пазара. Излизат устройства, които изненадват с дизайн, изчислителна мощ и функции на цени в диапазона 250-300 долара.

Един очакван от мнозина модел е новият Ulefone Power 5 – без никакво съмнение, това е смартфон за ценители, който съчетава повечето от най-модерните характеристики за този клас продукти. А цената от €223,85 на която се продава моделът в онлайн магазина Tomtop, го прави изключително изгодна покупка.

Да започнем с дисплея – той е 6,0-инчов, безрамков, изпълнен в съотношение 18:9 и с резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела. Заема над 90% от предната част на смартфона и дава така желания комфорт при сърфиране в интернет, гледана на видео и занимания с игри.

Новият модел на Ulefone идва с последна, най-актуална версия на Android – 8.1

Отличният екран е допълнен от четири камери – двойна основна камера 21MP+5MP, разположена на гърба на устройството, и двойна предна камера за селфи 13MP+5MP. С качествен Sony сензор и поддръжка на различни ефекти ще можете да направите мечтаните снимки и автопортрети.

Ulefone Power 5 грабва окото със стилен, солиден дизайн. Изящният завършек в стил естествена кожа е в перфектно съчетание с лъскавия метал, създавайки усещане за красота и сила. Ако търсите смартфон, който е различен от повечето други устройства на пазара, много е вероятно този модел да ви спечели.

Завършекът в стил естествена кожа придава стил и изящност на Ulefone 5

Встрани от дизайна, 6-инчовият фаблет е оборудван с мощен хардуер. Процесорът е осемядрен MT6763, допълнен от голям обем памет – 6GB оперативна и 64GB постоянна флаш памет, плюс възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 256GB – наистина, не ви трябва нищо повече от това за гладка, безпроблемна работа и забавления.

Достойнствата на Ulefone Power 5 не свършват дотук. Този модел разполага с батерия 13000 мАч за една седмица използване при сравнително леко натоварване. Нещо повече устройството поддържа супер бързо зареждане 5V/5A (2,5 часа за пълно зареждане, 5 минути за 5 часа разговори), както и 10W безжично зареждане по стандарта Qi (9,5 часа за пълно зареждане).

Двойната задна камера със сензор Sony обещава перфектни снимки

Смартфонът предлага и топ функция за сигурност – освен задължителния скенер на пръстов отпечатък, моделът поддържа и лицево разпознаване за бързо отключване. Не на последно място, устройството идва с операционна система Android 8.1 – последната, най-актуална версия на мобилната платформа, с достъп до популярните Google услуги. Ще можете да ползвате смартфона във всички разпространени мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G. Предвидени си два сим слота, реверсивен USB Type-C порт, безжични модули Wi-Fi и Bluetooth.

Цената – тя е повече от привлекателна за смартфон с подобни качества. Ulefone Power 5 се предлага в момента за €223.85 в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка до България. Моделът има размери 16,94х8,02х1,58 см и тежи около 330 грама. Комплектът включва още зарядно устройство, захранващ кабел, OTG кабел, адаптер Micro USB към Type-C, адаптер за слушалки Type C към 3,5 мм, игла за сим картите и ръководство за потребителя.

Коментар