Асбис България добави Super Flower в портфолиото си

В сравнение с други марки, захранванията Super Flower могат да се похвалят с до 94% ефективност на сертифицираните модели

Мощни компютърни захранвания с бранда Super Flower са новото попълнение в портрфолиото на ИТ дистрибутора Асбис България, съобщиха от компанията.

Super Flower e китайски производител със седалище в района на Тайван – Синджуанг. Фирмата е основана през 1991 г. и специализира в производството и разработването на захранвания повече от 20 години.

Асортиментът от продукти на Super Flower е предназначен за използване в геймърски компютърни системи както от среден, така и от висок клас. Предлагат се серии Leadex Titanium, Leadex Platinum, Leadex Gold, Leadex II Gold, Leadex Silver, Silver ECO, Platinum King и Silver Green.

В сравнение с другите марки, Super Flower могат да се похвалят с до 94% ефективност на сертифицираните модели. Достъпни са устройства до 2300W, с три и пет години гаранция.

Основен приоритет на Super Flower е да разшири пазарния си дял, като едновременно с това се стреми да запази качеството в този сегмент. Освен захранвания, продуктовата гама на компанията включва компютърни кутии, кутии за сървъри и аксесоари.

Коментари по темата: „Асбис България добави Super Flower в портфолиото си”

добавете коментар...

  1. Emilia Nedelcheva

    super 🙂

Коментар