Poptel P9000 Max – здрав и мощен, IP68-сертифициран смартфон

Android-базираният Poptel P9000 Max се явява достъпен смартфон със защити по строгия стандарт IP68

Заякчените смартфони са все повече търсени от хората с динамичен начин на живот, които обичат екстремните преживявания, но без да се разделят с „умните” си сподвижници. Подобни устройства рядко ще изневерят, независимо в какви условия са поставени – на студ и жега, под вода, при падане и удари.

Достъпен модел с всички съвременни защити се явява Poptel 9000 Мах, предлаган на цена от $199,99 в глобалния онлайн магазин Tomtop. Якият и привлекателен като дизайн смартфон е сертифициран по строгите изисквания на стандарта IP68 за водоустойчивост – остава работоспособен при потапяне под вода до 2 метра в продължение на 30 минути, като също така е защитен от прах и удари – издържа падане от височина до 2 метра, по данни на производителя.

Екранът на Poptel P9000 Max е брилянтен за забавления с видео и игри

Нищо от тези супер характеристики не е за сметка на изчислителната мощ и функционалността на устройството. С този смартфон получавате чудесен 5,5-инчов екран с резолюция FHD 1920х1080 пиксела, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass, за да се забавлявате с видео, игри и други приложения – комфортно, с високо качество на изображението.

Под капака на Poptel 9000 Мах се крие мощен хардуер – осемядрен процесор MT6750, допълнен от достатъчно голям обем памет за гладка и безпроблемна работа с приложенията – 4GB оперативна и 64GB постоянна флаш памет, плюс възможност за разширение на сторидж пространството с microSD карти с капацитет до 128GB.

Батерията на Poptel P9000 Max с капацитет 9000 мАч осигурява до 45 часа автономна работа

Любителите на екстремните преживявания ще могат да заснемат всички вълнуващи моменти с желаното качество, благодарение на 13-мегапикселовата основна камера, разположена на гърба на устройството. Предната камера с резолюция 8 мегапиксела, допълнена от софтуерни подобрения, ще се погрижи за хубавото селфи.

Впечатляваща е супер батерията на Poptel 9000 Мах – тя има капацитет от цели 9000 мАч за дълго използване без необходимост от презареждане по време на пътуване и приключения. Пълният заряд осигурява до 45 часа работоспособност на смартфона при нормално натоварване и до 30 часа видео възпроизвеждане.

Якият и мощен Poptel P9000 Max е достъпен за поръчки в няколко цвята

Заякченият смартфон работи под управление на стабилна платформа Android 7.0 и разполага с два слота за сим карти. Устройството се доставя отключено за работа във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G+/LTE-A със скорост до 150 Mbps. Зареждането става през реверсивен USB порт Type-C. Налични са и задължителните за всеки смартфон Wi-Fi, Bluetooth и GPS модули.

Всички тези атрактивни характеристики на Poptel 9000 Мах са достъпни на изгодна цена – можете да си купите модела за $199,99 от онлайн магазина Tomtop с безплатна доставка до България. Смартфонът има размери 16,88х8,65х1,59 см и тежи 330 грама. В комплекта са включени още захранващ адаптер, USB кабел, слушалки и ръководство за потребителя.

Коментар