А1 предложи кредитна карта с лимит до 3000 лв.

Притежателите на A1 кредитна карта могат да плащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси

Телеком операторът А1 (доскоро Мтел) започна да предлага на клиентите си кредитна карта – продукт, който дава финансова гъвкавост при посрещане на непредвидени разходи, без да се налага на потребителите да минават през сложен процес на одобрение или да плащат високи такси и лихви.

А1 Кредитна карта представлява международна кредитна карта MasterCard, с която потребителите могат да плащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси.

Притежателите на кредитната карта могат да осъществяват безконтактни плащания и да получават безплатни SMS нотификации, а възможността за управление на онлайн профила им дава контрол по всяко време, поясниха от телекома.

Процесът по кандидатстване за издаване на картата е бърз, а заявления се приемат в магазините на А1. Картата е напълно безплатна за периодите, в които не се ползва. За клиентите на телекома картата е с кредитен лимит до 3000 лева, с фиксиран месечен лихвен процент от 1,48%, а годишният процент на разходите (ГПР) е 18,95%.

Ако например, даден клиент притежава A1 Кредитна карта и усвои 120 лева от кредитния си лимит на първо число на месеца, фиксираният месечен лихвен процент от 1,48% ще се равнява на 0,06 лева на ден или 1,78 лева на месец, като ГПР е 18,95%.

При коректно изпълнение на задълженията по договора за кредит, общо дължимата от клиента сума до 2-ро число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лева. Ако клиентът избере да заплати само минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лева.

Договорът за кредит е с неопределен срок, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния лимит е 2-ро число на месеца, уточниха от телекома.

Коментари по темата: „А1 предложи кредитна карта с лимит до 3000 лв.”

добавете коментар...

 1. Аз

  Задължително ли трябва да сте Абоната на Оператора за да кандидастваш за кредитна карта

 2. Vesa

  3000

 3. vera

  kolko e nai malkata suma za teglene

 4. басри исметов исмаилов

  3000

 5. Anonymous

  изгодна е картата

Коментар