А1 предложи кредитна карта с лимит до 3000 лв.

Притежателите на A1 кредитна карта могат да плащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси

Телеком операторът А1 (доскоро Мтел) започна да предлага на клиентите си кредитна карта – продукт, който дава финансова гъвкавост при посрещане на непредвидени разходи, без да се налага на потребителите да минават през сложен процес на одобрение или да плащат високи такси и лихви.

А1 Кредитна карта представлява международна кредитна карта MasterCard, с която потребителите могат да плащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси.

Притежателите на кредитната карта могат да осъществяват безконтактни плащания и да получават безплатни SMS нотификации, а възможността за управление на онлайн профила им дава контрол по всяко време, поясниха от телекома.

Процесът по кандидатстване за издаване на картата е бърз, а заявления се приемат в магазините на А1. Картата е напълно безплатна за периодите, в които не се ползва. За клиентите на телекома картата е с кредитен лимит до 3000 лева, с фиксиран месечен лихвен процент от 1,48%, а годишният процент на разходите (ГПР) е 18,95%.

Ако например, даден клиент притежава A1 Кредитна карта и усвои 120 лева от кредитния си лимит на първо число на месеца, фиксираният месечен лихвен процент от 1,48% ще се равнява на 0,06 лева на ден или 1,78 лева на месец, като ГПР е 18,95%.

При коректно изпълнение на задълженията по договора за кредит, общо дължимата от клиента сума до 2-ро число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лева. Ако клиентът избере да заплати само минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лева.

Договорът за кредит е с неопределен срок, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния лимит е 2-ро число на месеца, уточниха от телекома.

Коментари по темата: „А1 предложи кредитна карта с лимит до 3000 лв.”

добавете коментар...

  1. Надка

    Как да получа увеличение на лимита си по кредитната карта?

  2. Йордан

    Ангелов

  3. Аз

    Задължително ли трябва да сте Абоната на Оператора за да кандидастваш за кредитна карта

  4. Vesa

    3000

  5. vera

    kolko e nai malkata suma za teglene

  6. басри исметов исмаилов

    3000

  7. Anonymous

    изгодна е картата

Коментар