TV Box – достъпни устройства, които преобразяват телевизора

Отстъпки до 60% за аудио и видео продукти, вкл. ТВ приставки, предлага онлайн магазинът Lightinthebox

Телевизорите придобиват все повече вградени интелигентни функции, свързани най-вече с достъп до интернет, гласови възможности и разнообразни други функции за избор и управление на съдържанието. Въпреки това потребителите могат да извлекат полза от т.нар. ТВ приставки (TV Box) и да подобрят значително изживяването пред домашния екран, особено ако телевизорът им не е от последно поколение.

Широко разнообразие от ТВ приставки е налично в секцията Audio & Video на глобалния онлайн магазин Lightinthebox. Тези компактни и леки устройства – с размери колкото на кутия за CD и дори по-малки – се свързват, от една страна, към HDMI порта на телевизора, а от друга – към интернет през Wi-Fi или LAN връзка, за да преобразят телевизора с възможности за достъп до мрежата за гледане на филми, за игри, всевъзможни приложения, музика, видео и т.н.

Изборът на TV Box устройства е наистина огромен, с широк диапазон на цените. Ето четири от най-популярните ТВ кутийки, предлагани в Lightinthebox с големи намаления на цените в момента и с възможност да спестите още $3 при ползване на купона за отстъпка AUDIOVIDEOCOUPON, когато стойността на общата покупка надвишава $50.

Най-евтиното предложение в обзора е ТВ приставката MXQ-4K TV Box, която се предлага само за €18,39 в момента. Това е мини компютър под управление на Android 4.4, който разчита на четириядрен процесор RK3229 на 1,8GHz, допълнен от 1GB оперативна памет (RAM) и 8GB постоянна флаш-базирана памет (ROM). Определено това е продукт за най-тънките бюджети.

Следващото предложение, на малко по-висока цена, е моделът X96 mini TV Box, който струва €22,07 в момента. Срещу тази скромна сума ще получите устройство под управление на Android 7.1.1, с четириядрен процесор Amlogic S905W на 2.0GHz, допълнен от 1GB оперативна памет и 8GB постоянна памет. По същество, за около $4 повече ще имате по-бърз процесор и по-нова версия на Adnroid.

Значително по-скъп е моделът H96 Pro TV Box – цената на тази ТВ приставка в момента е €67,15. Устройството под управление на Android 6.0 стъпва на чипсет Amlogic S912 с осемядрен процесор на тактова честота 2.0GHz. Вградени са 2GB RAM и 16GB постоянна памет. Както се вижда, по-високата цена е подплатена със значително по-добра хардуерна конфигурация.

Стигаме и до оферта от €69,91 за продукт на известния бранд за смартфони и друга потребителска електроника Xiaomi – това е елегантната ТВ приставка Xiaomi Mi Box, която работи под управление на операционна система Android 6.0 и разчита на четириядрен процесор Cortex-A53 с тактова честота 2.0GHz, в тандем с 2GB RAM и 8GB ROM. Феновете на Xiaomi знаят, че няма слаб продукт с тази марка.

Повече подробности за характеристиките на тези устройства, както и на други ТВ приставки можете да намерите в секцията Audio & Video на онлайн магазина Lightinthebox. Всички устройства могат да се поръчат с безплатна доставка до България.

Коментари по темата: „TV Box – достъпни устройства, които преобразяват телевизора”

добавете коментар...

  1. Майка ти

    Поредните ненужни неща, които сама да шпионират и да профилират потребителите. Събират лични данни и правят пари, а хората като овце трева да пасат.

  2. баба ти

    Написано е, че се гледат, филми игри и приложения /тубата, бокса и т.н./. Просто тия кутии правят всеки тв смарт, че и доста повече и за много по малко пари 🙂

  3. дядо ти

    Щом сте запознати напишете и колко канала ще гледат хората,също дали са платени защото без тази информация е само едно голо писане.

Коментар