Vernee T3 Pro – мечтаният бюджетен смартфон

5,5-инчовият екран има резолюция 720×1440 пиксела и е изпълнен в съотношение 18:9

Сред объркващото разнообразие от смартфони на пазара много потребители търсят просто един достъпен като цена модел, който да им осигури базовите функции с прилично качество и бързодействие. За щастие, има устройства на цени под 100 долара, които напълно удовлетворяват тази комбинация от изисквания и дори предлагат повече за цената си.

На изключително достъпна цена до края се предлага моделът Vernee T3 Pro – този  привлекателен апарат струва само €70,55 до края на август в глобалния онлайн магазин Tomtop, а като характеристики това е може би мечтаният бюджетен смартфон, доближаващ се дори до средния клас устройснва.

Смартфонът на Vernee има размери 14,7х7х0,98 см и тежи около 155 грама

T3 Pro е нов модел на китайския бранд, излязъл тази година и задвижван от чипсет Mediatek MT6739WA с четири ядра Cortex-A53 на тактова честота 1,3GHz и PowerVR GE8100 GPU, допълнен от 3GB оперативна памет и 16GB постоянна флаш-базирана памет, с възможност за разширение до 32GB с microSD карти. Едва ли на пазара в момента е достъпен друг смартфон с подобна конфигурация на тази цена.

Мечтаният бюджетен смартфон Vernee T3 Pro идва с комфортен IPS мултитъч безрамков екран с диагонал 5,5 инча и резолюция 720×1440 пиксела, изпълнен в модерното съотношение 18:9 за широка визия при гледане на видео и игри и повече вертикално пространство при сърфиране в уеб сайтове и социални мрежи. Задната камера е двойна 13MP+2MP с автофокус и LED светкавица, а предната селфи камера има резолюция 5MP – какво повече наистина за 80-доларов смартфон.

Vernee T3 Pro се доставя с актуална операционна система Android 8.1 (Oreo) и в различни цветове

Елегантното и стилно устройство, с различни цветови изпълнения, се доставя с актуална операционна система Android 8.1 (Oreo), която може да се ъпгрейдва до следващите версии, подчертава производителят. В смартфона е вградена мощна литиево-полимерна батерия за до 21 часа възпроизвеждане на видео, до 53 минути разговори и до 29 дни в стендбай режим, според официалните спецификации на модела.

Vernee T3 Pro има два слота за сим карти и е проектиран за работа във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G (с изключение на САЩ). В него са вградени, разбира се, и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS приемник за навигация. Сред неочакваните функции на този модел е лицевото разпознаване, което допълва стандартната базова сигурност с пръстов отпечатък.

В комплекта на Vernee T3 Pro е включен и полезен аксесоар като протектор на екрана и  подарък – калъф

Можете да си поръчате привлекателния Vernee T3 Pro на цена от само €70,55 до края на август, с безплатна доставка до България, от глобалния онлайн магазин Tomtop. Устройството има размери 14,7х7х0,98 см и тежи около 155 грама. В комплекта са включени освен самия смартфон още захранващ адаптер, USB кабел, протектор за екрана, игла за сим карти, ръководство за потребителя и подарък – заден калъф.

Коментар