Yahoo Finance добавя покупко-продажба на криптовалути

Yahoo Finance се отваря за сделки с три от най-популярните криптовалути

Финансовата информационна услуга Yahoo Finance добави възможност за търгуване с Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Тези криптовалути заемат съответно първо, второ и седмо място по отношение на капитализацията.

За първи път котировки на тези и други криптовалути се появиха в Yahoo Finance в края на 2017 г., но досега не бяха възможни сделки с тях, припомнят пазарните наблюдатели.

Новата услуга за покупко-продажба на криптовалути е достъпна само за жители на САЩ. За да реализира транзакциите, Yahoo Finance използва Coinbase и Robinhood, така че потребителят трябва да има брокерска сметка в една от тези услуги.

Криптовалутите преживяват трудни времена, след въвеждане на известни ограничения от правителствата на различни държави. Капитализацията на виртуалните пари спадна драстично от края на миналата година досега.

Същевременно, технологията блокчейн, която стои зад криптовалутите, си пробива път в други сфери и вече е в плановете за развитие на водещите корпорации. Според анализаторите, блокчейн има огромен потенциал за бизнеса и ще промени не само финансовите транзакции.

Коментари по темата: „Yahoo Finance добавя покупко-продажба на криптовалути”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    блокчейн, която стои зад криптовалутите, си пробива път в други сфери
    и
    ВЕЧЕ е в плановете за развитие на водещите корпорации.

    10 години след стартирането на първият блокчейн ВОДЕЩИТЕ корпорации
    ВЕЧЕ правят планове за нещо си-не ясно какво.

  2. Anonymous

    Coinbase е шашма.Що народ изплакаха с откраднати сметки.

Коментар