6 продукта за спорт, забавление и дома от Lightinthebox

Множество продукти в различни категории – за умния дом, за здравословен начин на живот или просто за забавление – предлага на намалени цени онлайн магазинът Lightinthebox. Устройствата са достъпни от полски склад на търговеца, а при въвеждане на специален купон PCEKSVGA купувачите получават допълнителна отстъпка от $10 за изброените по-долу продукти.

Електрически скутер Xiaomi Ninebot Mini

Двуколесният самобалансиращ се електрически скутер Xiaomi Ninebot Mini има два двигателя (всеки с мощност 350W), той е бърз и стабилен, като развива средна скорост 16 км/ч и може да измине 22 км с едно зареждане на батерията. Освен за безопасно шофиране, множеството лампи по устройството създават страхотна декорация. Нещо повече, можете да контролирате скутера от мобилния си телефон през Bluetooth. В момента скутерът се предлага на цена от €309,40.

Електрически скутер Xiaomi M365

Моделът Xiaomi M365 е още един елегантен и функционален скутер от известния китайски бранд. Електрическата машинка с двигател 250W може да измине до 30 км с едно зареждане при средна скорост от 25 км/ч. Скутерът е лек, със сгъващ се дизайн за по-удобно и лесно пренасяне, с LED дисплей и система с предни и задни спирачки. Цената на този лек (направен от алуминиена сплав) и сигурен (със защита срещу хлъзгане) скутер е €454,99 в момента.

Ръчен гимбал Feiyu G5

Компактният 3-осов гимбал Feiyu G5 е проектиран за идеална съвместимост с популярните екшън камери Hero 3, Hero 4 и Hero 5 на GoPro, както и с други модели с подобен размер. Работата с това устройство е максимално улеснена – с натискане на един бутон камерата ще се върти автоматично около снимания обект за 360-градусово панорамно видео, без „мъртви ъгли”, а с функцията за гласов контрол можете да си направите селфи без да докосвате камерата. Гимбалът е достъпен в момента на цена от €135,58.

Смартчасовник Xiaomi Huami AMAZFIT

Смартчасовникът Xiaomi Huami AMAZFIT е многофункционално носимо устройство, което ще бъде от полза на всеки, загрижен за здравословния си начин на живот – при спортуване, фитнес и други занимания. Така например, смартчасовникът може да отчита изминатото разстояние, да измерва сърдечния пулс, да се грижи за пълноценния сън на своя собственик, да влезе в ролята на компас и т.н. Това първокласно устройство на един от водещите производители на носима електроника струва в момента €66,33.

Почистващ робот Xiaomi Vacuum Cleaner Mi

С тънък дизайн и разнообразни функции, почистващият робот Xiaomi Vacuum Cleaner Mi ще се погрижи ненатрапчиво и съвестно за чистотата в дома. Устройството може да се задейства по предварително зададен график, да преодолява препятствия, вкл. да се катери и да избягва сблъсъци със стени и падане. Поддържа няколко режима на почистване, може да се управлява дистанционно и да се презарежда самостоятелно. Умният домашен помощник струва в момента €270,10.

Джобен проектор LCD Mini Projector

Джобният проектор LCD Mini Projector предлага нелоши характеристики за цената си. Моделът поддържа видео с резолюция SVGA 800×600 (нейтив резолюция HVGA 480×320) и може да показва картина с диагонал до 20 инча на разстояние от 1,5 до 3 метра, в аспектно съотношение 4:3, 16:9 и нейтив 16:10. Яркостта варира от 1000 до 1999 лумена, а контрастът е 300:1. Мини проекторът тежи само 250 грама, а цената му в момента е €41.85.

Всички изброени устройства могат да се закупят от полския склад на онлайн магазина Lightinthebox, без оскъпяване с митнически такси. При въвеждане на купон PCEKSVGA ще получите отстъпка в цената от $10, уточняват от търговеца.