Mavic 2 премества границата на въздушната фотография

Mavic 2 идва със страхотна камера и множество режими за най-добрата въздушна фотография

Ако искате да заснемете зашеметяващи въздушни кадри сред природата или на други любими места, DJI ще ви улесни в тази задача. Наскоро компанията представи двойка нови потребителски дронове с доста сериозни спецификации и подобрения.

Квадрокоптерът Mavic 2 Zoom идва с обектив с 2x оптично увеличение за заснемане на труднодостъпни сцени от небето. Ако се фокусирате върху оптиката, моделът Mavic 2 Pro разполага с камера Hasselblad L1D-20c с 20-мегапикселова камера и 10-битово HDR заснемане на видео.

Линията DJI Mavic включва лесно преносими дронове, които се сгъват и вместват в чантата, готови за полет почти навсякъде. Двата чисто нови модела Mavic 2, достъпни за поръчки в онлайн магазина Tomtop, преместват границите на възможното при потребителските дронове.

Mavic 2 е част от водещата линия сгъваеми, компактни дронове на DJI

Модерната камера на Mavic 2 Pro разполага с 1-инчов CMOS сензор, регулируема бленда, която варира от f / 2.8 до 4.11, и 10-битов цветен профил Dlog-M. Заснемането на видеоклипове с HDR създава висококачествени кадри, които не изискват подобрение на цветовете.

Фокусът на Mavic 2 Zoom е върху гъвкавостта с Dolly Zoom в режим QuickShot, който ще ви даде непознати досега преживявания, с по-продължително време за полет. Например, можете бавно да приближавате обекта при летене назад, за да създадете вибрационен визуален ефект, който иначе е непостижим.

И двата Mavic 2 квадрокоптера са оборудвани с режим Hyperlapse за снимане и обработка на въздушни снимки по време на полет, HyperLight режим за подобряване на снимането при слабо осветление, ActiveTrack 2.0 за автоматично следване на обекти при полет и четири панорамни режима, вкл. сфера, 180º, хоризонтален и вертикален.

Новите дронове Mavic 2 Pro и Mavic 2 Zoom въплъщават върховите технологии на пазарния лидер DJI

По отношение на времето за полет Mavic 2 издържа около половин час и достига максимална скорост 72 км/ч, когато няма вятър. Технологиите на DJI обезпечават ниско ниско ниво на шума и избягване на препятствията от всички страни за по-сигурни полети.

Mavic 2 Zoom идва в комплект батерия, устройство за дистанционно управление, съвместимо с iPhone, и зарядно. RC кабелите включват Lightning, micro USB и USB C, а всички заснети видеоклипове и снимки се записват на сменяема бордова micro SD карта. Дронът може да се поръча на цена от EUR 1145,72 в онлайн магазина Tomtop.

Коментар