ARDES с нов магазин в София, поддържа 3000 лаптопа на склад

В магазина на ARDES до метростанция „Мусагеница“ са изложени продукти на стойност над 1 млн. лв.

Българска компания с над 20-годишна история на пазара за компютърна техника у нас разширява бизнеса си в София. В новия магазин на „АРДЕС Информационни Технологии“ ЕООД до метростанция „Мусагеница“ са изложени продукти на обща стойност над 1 милион лева, стана ясно на официалното откриване вчера.

Магазинът на ARDES е специализиран в предлагане на всякакъв тип настолни и преносими компютри, както и аксесоари за тях, като основен акцент са геймърските конфигурации и периферия.

Освен изложбена зала, където посетителите могат да видят и изпробват на живо продуктите, търговският обект с площ около 650 кв. метра включва сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките. От компанията наблягат и на консултациите на място, които улесняват избора сред хилядите продукти – този начин на обслужване е доказано успешен в съществуващите магазини на ARDES в страната.

Новият магазин предлага изключително разнообразие от техника – от смартфони до скъпи геймърски конфигурации. Освен, че ще могат да избират сред няколко хиляди лаптопа, например, клиентите ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, каза инж. Димитър Димитров, управител на компанията.

С новата си инвестиция ARDES разширява присъствието си на пазара в София и има амбиция да се наложи като предпочитан доставчик на компютърна техника и ИТ оборудване за корпоративни и индивидуални клиенти в столицата. Компанията обяви, че поддържа повече от 3000 лаптопа на склад.

„Клиентите ни ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, заяви инж. Димитър Димитров, управител на ARDES

Освен хардуерни продукти, магазинът ще предлага още софтуер и сервизни услуги, както и допълнително застраховане на компютърната техника, покриващо всякакви рискове. С отваряне на новия магазин стартира и промоционална кампания за покупка на лаптоп с 10% отстъпка.

ARDES започва дейността си през 1996 г., а три години по-късно стартира и своя интернет магазин. Основен акцент в дейността на фирмата е продажбата на нови и втора употреба лаптопи, геймърски компютри и бизнес компютри, таблети, смартфони, мрежово и сървърно оборудване, софтуер и услуги.

Започнах с два стола и два чина, купени на старо. Но мечтаех да продавам компютри и да станем една от най-големите фирми в България. През 2008 г. стартирахме първия си магазин във Варна и в разгара на икономическата криза, благодарение на всеотдайната работа на моя екип и с подкрепата на нашите партньори, успяхме да стигнем дотук“, сподели Димитров.

По неговите думи, с откриването на новия специализиран магазин в София компанията ще даде огромен избор на клиентите си да видят наистина качествена техника, от висока класа. „И да не избират техниката само по цена, а и по това дали им върши добре работа“, подчерта управителят на ARDES.

Коментари по темата: „ARDES с нов магазин в София, поддържа 3000 лаптопа на склад”

добавете коментар...

  1. dedun

    Бай Методи – в статията пише 3000 ЛАПТОПА НА СКЛАД, а не 3000 МОДЕЛА! Предполагам си бързал да критикуваш (национален спорт) и не си прочел внимателно статията?!

  2. Методи Пейчев

    Интересно как предлагат 3000 вида лаптопа при условие, че в момента има внесени от всички вносители не повече от 900 модела, най много 1000?

Коментар