Apple ще снима собствени филми и сериали

Стрийминг услуга на Apple с оригинално съдържание се очаква на пазара след броени месеци

Apple може да пусне собствена стрийминг услуга за видео съдържание, подобно на Netflix и Amazon. Компанията ще излъчва поточно и създадени от самата нея филми и сериали, съобщи Deadline.com.

Сигурен знак, че Apple подготвя подобна услуга, е скорошната покупка от компанията на международните права върху документалния филм „The Elephant Queen“ (който дебютира наскоро на кинофестивала в Торонто) и анимацията „Wolfwalkers“.

Очаква се стрийминг услугата на Apple да заработи през март 2019 г. Миналата година Apple инвестира близо милиард долара в придобиване и създаване на оригинално съдържание, припомнят наблюдателите на пазара.

Вече се появиха информации, че компанията ще пусне отново сериала „Amazing Stories“ на Стивън Спилбърг, „Battlestar Galactica’s“ на Роналд Мур и адаптация на „Foundation“ от Айзък Азимов.

Коментари по темата: „Apple ще снима собствени филми и сериали”

добавете коментар...

  1. AAA

    Апъл все повече започват да разбират че не могат да лъжат потребителите всяка година да си взимат нов айФон и търсят други парични източници.

  2. Saevar

    добре ама при силната конкуренция на Амазон и Нетфликс незнам точно как ще успее, да не забравяме и 150-те милиона дневни потребители на торенти….

  3. Аман

    Саму АППЛЕ!!! Да Живей вееееее!!!

Коментар