Есенна кампания в Tomtop – четири продукта на атрактивни цени

Широка гама от продукти са достъпни на намалени цени в Tomtop в периода от 11 септември до 8 октомври

Тази седмица започна есенната кампания за продажби с отстъпки на широка гама от технологични продукти в онлайн магазина Tomtop. Традиционно, един от големите търговци в интернет предлага продукти на атрактивни цени, възможности за подаръци срещу споделяне на офертите в социални мрежи, купони за отстъпка, предложения за под 1 долар и редица други активности.

Ето няколко продукта от кампанията Tomtop Autumn Sale от различни категории, които привличат интерес с ниските си цени или с по-особени възможности:

IP68 смартфон Poptel P10

Poptel P10 е смартфон за хора с динамичен начин на живот – защитен от въздействия като вода и прах

Заякченият модел Poptel P10 е устройство, сертифицирано по стандарта за водо- и прахоустойчивост IP68. Това е здрав смартфон за използване в екстремни условия, който същевременно е и достатъчно мощен за приложения, игри, видео и интернет. Моделът има 8-ядрен процесор MT6763, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM, а големият 5,5-инчов екран с резолюция HD е изпълнен в съотношение 18:9. Предвидени са две камери – основна 13MP и предна за селфи 8MP, както и безжичен NFC модул, а батерията е с капацитет 3600 мАч. Можете да поръчате този смартфон на цена от EUR 167,57 в момента.

Здрава карта памет SanDisk

Тази флаш карта е здрава и надеждна, с висок капацитет и достъпна цена

Сред привлекателните предложения е карта памет SanDisk Ultra micro SD XC Flash Memory Card 64GB за смартфони и таблети с поддържана скорост на трансфер 100Mbps. Тя е надеждно защитена от вода, удари, високи и ниски температури. Тежи само 6,8 грама и се предлага във варианти с капацитет 16GB, 32GB, 64GB и 128GB. Конкретният модел с 64GB струва EUR 12,07 по време на кампанията.

Безжични Bluetooth слушалки

Bluetooth слушалките имат също вградени микрофон и контролер за управление

На изключително достъпна цена се предлагат безжични стерео слушалки с вграден микрофон и контролер за управление. Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone са проектирани специално за слушане на музика по време на спортни занимания – те са леки, с хендсфри функционалност. Имат безжичен обхват около 10 метра и възпроизвеждат звук в честотния диапазон 20Hz~20KHz, според описанието на производителя. Зареждат се през micro USB интерфейс за половин час и издържат в стендбай режим около 120 часа. С тегло от 14 грама, тези безжични слушалки струват само EUR 2,9 в момента.

Тоалетен капак със смарт функции

Смарт технологиите вече са и в тоалетната, за да подсигурят по-хигиеничен и здравословен живот

Високите технологии проникват навсякъде и преобразяват дори и… тоалетната. Така например,  Smart Toilet Seat Lid Cover на Xiaomi Eco-Chain Smartmi представлява капак за тоалетната чиния със смарт функции, вкл. системи за регулиране на температурата на водата и на седалката, нощно LED нощно осветление, UV стерилизатор и редица други. Идеята на този необичаен продукт е да помогне на хората да водят по-хигиеничен и здравословен начин на живот. Смарт капакът за тоалетна е достъпен за покупки на цена от EUR 194,03 в в момента.

Коментар