Три геймърски контролера за смартфони в Lightinthebox

Геймърските контролери дават повече гъвкавост, удобство и функционалност при игрите със смартфон

Широко разнообразие от геймърски аксесоари са достъпни за покупка в специална секция Smartphone Game Accessories в онлайн магазина lightinthebox. Някои от устройствата, предназначени основно за използване със смартфони, но също така и с компютри и игрови конзоли, се предлагат със сериозна отстъпка в цената.

Комплект от стойка-конвертор на мишка и клавиатура и отделна портативна клавиатура

Така например, можете да си купите Gamesir Wireless Keyboard and Mouse Converter Stand For Smartphone на цена от €78,29 в момента (намаление с 53%). Това всъщност е комплект от две устройства – метална стойка-конвертор за мишка и клавиатура (с вградена литиево-йонна батерия) плюс отделна портативна безжична клавиатура. Комплектът е предназначен за игри със смартфон и има сгъваем дизайн за лесно пренасяне. Връзката на стойката със смартфона е безжична, а мишката и клавиатурата се свързват към наличните два порта USB 3.0. Положението на смартфона може да се настройва под различен ъгъл – с промяна до 180 градуса. Комплектът включва и дистанционно управление.

Забавленито с игри на смартфона е много по-удобно с този геймърски контролер

Друг подобен аксесоар е моделът iPEGA Wireless Game Controller For Smartphone  – презареждаем (Bluetooth) геймърски контролер за използване със смартфони, предлаган в момента на цена от €36.89 (намаление от 32%). Има пластмасов корпус и се захранва от литиево-йонна батерия, като издържа от 5 до 8 часа с едно зареждане. Самото зареждане на батерията през microUSB порт отнема около 2 часа. Комплектът включва контролера и USB кабел.

Смартфонът се поставя на специален държач, който е вграден в геймърския контролер

Със същите функции е и геймърският контролер iPEGA Wireless Game Controller For PC/Smartphone, който обаче може да се ползва и с персонални компютри, телевизори и конзоли, освен със смартфони (с размер 4-6 инча). Цената на това портативно устройство с корпус от пластмаса е €26,99 (намаление от 44%). Контролерът се захранва от презареждаема батерия през microUSB интерфейс и взаимодейства с управляваните устройства безжично, като за целта е вграден 2,4G донгъл. Едно зареждане на батерията осигурява повече от 10 часа използване на устройството. Четири LED индикатора показват състоянието на зареждане и режима на свързване.

Lightinthebox предлага и възможност за допълнителна отстъпка при поръчки от онлайн магазина чрез т.нар. купони. Така например, купон LITBVGSM3 дава $3 отстъпка при покупка на продукт на цена минимум $30, докато купон LITBVGSM3 носи $8 при поръчка за минимум $50, а LITBVGSM15 дава $15 при покупка за минимум $100. При избор на куриерска услуга с проследяване на доставката, клиентите получават 60% отстъпка от цената за доставка.

Коментар