Galaxy A7 с 6-инчов AMOLED на българския пазар

Galaxy A7 се отличава с тройна задна камера, стилен дизайн и 6-инчов AMOLED екран

Новият смартфон Galaxy A7 на Samsung вече е на българския пазар. Устройството се предлага в три цвята – син, черен и златен – в партньорската мрежа на корейския производител.

Моделът идва с 6-инчов Super AMOLED дисплей за реалистични изображения, Dolby Atmos технология за първокласен звук, премиум стъклен дизайн и страничен сензор за пръстови отпечатъци за по-голямо удобство.

Но едно от най-големите подобрения при Galaxy А7 е камерата – тя автоматично оптимизира снимките въз основа на това, което разпознава. С интелигентния Scene Optimizer, камерата на Galaxy A7 категоризира заснетата снимка и настройва цвета, контраста и яркостта, за да оптимизира незабавно качеството на изображението.

Оборудвана с 8-мегапикселов ултраширок 120° обектив, Galaxy A7 улавя всеки детайл, със същия ъгъл на гледане като човешкото око. С подобрената камера и обектив за дълбочина, потребителят може да контролира дълбочината на полето и така да настрои боке ефекта. 24-мегапикселовият обектив автоматично пропуска повече светлина чрез комбиниране на четири пиксела в един, и дори в случай на слаба светлина прави ясни снимки.

Смартфонът разполага с 24-мегапикселова предна камера и регулируема LED светкавица за селфита по всяко време на деня. Новите функции подобряват контрола над снимките и позволяват заснемане на селфита с боке ефект, а режимът Pro Lighting Mode имитира професионално студийно осветление.

Коментар