Motorola One – с чист Android 8 и Snapdragon процесор

Motorola On предоставя голям, 5,9-инчов HD+ екран с прорез

Новият смартфон Motorola One е с 5,9-инчов HD+ дисплей с прорез, съотношение на страните 19:9 и резолюция 1520×720 пиксела вече е достъпен за покупки в търговската верига на оператора Теленор.

Основната камера на модела е двойна с 13MP и 2MP сензори и AI функционалности, чрез вградения Google Lens софтуер, а предната 8MP камера поддържа функции като портретни снимки със замъглен фон в реално време и групово селфи.

Motorola One разполага с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, с възможност за добавяне на до 256GB карта памет. Батерията има капацитет 3000 mAh и поддържа технология за бързо зареждане TurboPower.

Смартфонът се предлага с чиста версия на Android 8 Oreo, а като част от програмата Android One ще получава регулярни подобрения на сигурността и софтуерни актуализации.

Теленор предлага Motorola One на цена от 339,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал 24.99, или на лизинг за 17,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и мобилни услуги за същия план.

Коментари по темата: „Motorola One – с чист Android 8 и Snapdragon процесор”

добавете коментар...

  1. Александра

    Най-накрая нещо хубаво за малко пари.

  2. Мартин

    Телефона е на високо ниво, с хубави характеристики и на хубава цена. Бих се замислил за черния модел.

  3. Юлия Пенчева

    Харесва ми, а в какви цветове ще го има?

  4. .

    до анонимния:

    Прав си, но нека си го кажем в прав текст – трябва и процесорите да са с отворен изходен код (архитектури, диаграми и прочее)

  5. Anonymous

    Няма нищо чисто щом не е на 100% с отворен програмен код. Също като няма възможност за спиране на следенето и продажбата на лични данни. Един път от мобилните опрератори, после Гугъл, след това мобилни сайтове с разните апове от разни фирмици всичко е зинало да краде събира лична информация на хората. Ще дойде време и смартфоните ще са отживелица.

Коментар