dodocool Hi-Fi Music Player – музикално изживяване без компромис

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player е стилен музикален плейър за аудио с висока резолюция

С навлизане на смартфоните, при нарастващата популярност на YouTube и стрийминг услугите, музиката никога не е била по-достъпно удоволствие – на практика за всички хора. И макар че можем да слушаме любимите си песни на всеки телефон, устройства като медийните плейъри продължават да са актуални и носят предимства за меломаните като по-добро качество и разширена функционалност.

Да вземем, например, модела dodocool 8GB Hi-Fi Music Player, който се явява достъпен като цена цифров Hi-Fi музикален плейър – предлага се в момента за 40,24 в онлайн магазина Cafago с купон за отстъпка L106DBG при поръчка до 15 ноември. Тази джаджа със стилен дизайн възпроизвежда до 30 часа музика с едно зареждане на батерията и освен това предлага функции на диктофон и FM Radio.

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player е компактен и лек, с удобен LCD дисплей

Плейърът поддържа множество аудио формати без загуба на качество, вкл. MP3, WMA, FLAC и т.н., като възпроизвежда музиката в съответствие със стандарта High-Resolution Audio (96kHz/24-bit или по-високо качество), което е отвъд пределите на CD-тата (44,1kHz/16-bit). Можете да навигирате удобно из менютата на плейъра, благодарение на 2-инчовия QVGA LCD дисплей с резолюция 320×240 пиксела.

На практика, dodocool 8GB Hi-Fi Music Player има в себе си микрокомпютър с двуядрен ARM процесор Cortex-M3, усилвател TI TPA6130A2, вградена памет 8GB, слот за TF карти памет с капацитет до 256GB и Micro-USB порт за лесно прехвърляне на файлове от РС или друго устройство.

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player има множество портове и интерфейси за пълноценно използване

Алуминиево покритие и метални бутони държат плейъра изолиран от външните шумове и същевременно осигуряват по-голяма здравина. „Въоръжен” с литиева батерия 3,7V 1400 mAh, плейърът е способен да възпроизвежда 30 часа музика с едно зареждане. Интелигенти функции помагат за удължаване на живота на батерията, като например поставяне на устройството на пауза при изваждане на слушалките.

Всички тези възможности на dodocool 8GB Hi-Fi Music Player са достъпни на напълно приемлива цена от 40,24 в онлайн магазина Cafago с купон за отстъпка L106DBG при поръчка до 15 ноември. В комплекта на устройството са включени още кабел Micro-USB към USB и ръководство за потребителя. Плейърът има размери 97х55х13 мм и тежи 108 грама.

Слушалките Samsung 3,5mm AKG Earphone се отличават с ергономичен дизайн

За да бъде музикалното изживяване още по-пълноценно, можете да си поръчате заедно с плейъра и качествени слушалки Samsung 3,5mm AKG Earphone – също от онлайн магазина Cafago на цена от само €4,99 с купон за отстъпка L5059VS до 15 ноември. Те са удобни за носене, благодарение на ергономичния си дизайн, и с вграден в кабела контролер за управление. Доставят се заедно със стилна торбичка.

Коментар