Руски сайт заинтригува с екрани от Office 14

Руският сайт wzor.net публикува интригуващи екрани от новия пакет Office 14. Изнесената информация явно е впечатлила и медиите в САЩ, след като CNET News обърна специално внимание на находката от wzor.   

През седмицата Майкрософт обяви, че е предоставила продукта за тестване на избрана група потребители. Веднага в множество ентусиастки сайтове се появиха скрийншоти от новия пакет.
Wzor.net предлага екрани от различните приложения в Office 14. Съдейки по тях, пакетът ще включва Access, Excel, Groove, InfoPath, InterConnect, OneNote, Outlook, PowerPoint, Project, Publisher, SharePoint Designer, Vizio и Word.
Майкрософт е отказала да коментира екраните, съобщи CNET News. От компанията не са обявили все още кога ще пусне бета и финалната версии на Office 14.
Очаква се Редмънт да изнесе подробности за продукта по-късно през първото тримесечие. Office 14 ще наследи настоящата версия 2007. Част от приложенията в пакета ще могат да се използват през интернет.
Руският сайт твърди, че бетата на Office 14 ще излезе през май, а финалният продукт – към края на годината. Достъпът до wzor.net е възможен след регистрация.

Коментар