Ретро портативна конзола – назад към романтиката на детството

Ретро конзолата Mini 2 се доставя с колекция от 168 класически игри

Игрите са страст за милиони хора по света, независимо от възрастта. А геймърските устройства и любимите игри от детството остават в съзнанието за цял живот. Всеки може да се върне към това преживяване с ретро гейм конзолите, достъпни на пазара и днес. Ето два такива продукта:

Портативната геймърска конзола Retro Mini 2 Handheld Game Console, изпълнена в ретро стил се предлага в глобалния онлайн магазин Cafago за скромна сума от €14,49 с купон за отстъпка L1679F1, като тази цена е валидна до 15 ноември. Купувачите на тази конзола ще могат да се насладят и на колекция от 168 класически игри, вградени в устройството.

Спомените от детството оживяват с тази ретро мини конзола

Mini 2 има компактни размери – 11,5×7,8×2,0 см и тежи само 110 грама. Конзолата предоставя 3,0-инчов екран, но посредством включения в комплекта AV кабел можете да я свържете към телевизор, за да изживеете играта на големия екран. Вградената литиево-йонна батерия с капацитет 700 мАч обезпечава до 5 часа непрекъснат гейминг.

Компактна и лека, удобна за носене навсякъде, Mini 2 може да бъде атрактивен подарък за детето, за приятели, а защо не и за собствено развлечение. В комплекта, предлаган от Cafago на цена от €14,49 с купон за отстъпка L1679F1, са включени още захранващ кабел, AV кабел и ръководство за потребителя.

Доста по-различна на външен вид, но с подобни параметри и функционалност, е портативната конзола RHAC01 Portable Retro 16-Bit Handheld Game Console, предлагана също от онлайн магазина Cafago на доста атрактивна цена в периода до 15 ноември  – за €20,99 с купон за отстъпка L1887F. Това е 16-битова ретро конзола с класически дизайн и колекция от 156 популярни игри, която ще ви върне в романтиката на детството.

RHAC01 е 16-битова ретро конзола с класически дизайн и колекция от 156 популярни игри

Моделът има цветен 2,8-инчов екран и AV изход за свързване към телевизор с включения в комплекта кабел. Както и при Mini 2, вградената батерия е литиево-йонна с капацитет 700 мАч за 5 до 8 часа гейминг без прекъсване. Предвидени са пет различни аранжировки на конзолата за напасване към индивидуалните изисквания.

Портативната ретро конзола за игри RHAC01 има размери 16х9х8,5 см и тежи около 210 грама. В комплекта, предлаган от Cafago на цена от €20,99 с купон за отстъпка L1887F, влизат освен самата конзола още USB кабел, AV кабел и ръководство за потребителя – всичко необходимо за едно забавно преживяване, персонално или за цялото семейство и с приятели.

Коментар