Xiaomi MI Max 3 – мега смартфон с 6,9-инчов екран

Xiaomi MI Max 3 има огромен екран, но е стилно устройство, подходящо и за дамите

Докъде могат да стигнат размерите на един смартфон? Изглежда няма ограничения в това отношение и всичко опира до предпочитанията на самите потребители…

Един от най-впечатляващите като размер умни телефони на пазара е Xiaomi MI Max 3 – устройство с 6,9-инчов екран с резолюция 2160×1080 пиксела и съотношение на страните 18:9, което се предлага на поносима цена от €236,59 с купон за отстъпка LBMIMAX3 на стойност $5,64 в глобалния онлайн магазин Lightinthebox.

6,9-инчовият екран на Xiaomi MI Max 3 поддържа резолюция 2160×1080 пиксела

4G фаблетът с престижния китайски бранд стъпва на осемядрен процесор Snapdragon 636, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB флаш-базиран сторидж. Xiaomi набляга на качествената основна камера с резолюция 12 мегапиксела и AI функции, както и на батерията с капацитет цели 5500 мАч.

Xiaomi MI Max 3 е оборудван с качествената основна камера, която използва изкуствен интелект

Сред останалите по-интересни характеристики на модела са възможността за безжично зареждане, функцията за лицево разпознаване, двубандовият Wi-Fi модул и реверсивният USB Type-C порт. Xiaomi MI Max 3 може да се купи до 25 октомври с купон за отстъпка LBMIMAX3 на стойност $5,64 от обявената цена €236,59.

Компактният ZHIYUN Handheld Gimbal има 3-осова система за стабилизация

Две допълващи смартфоните устройства – т.нар. гимбали, използвани за по-удобно заснемане, видео стрийминг и селфита – също се предлагат в момента с отстъпки. Така например, моделът ZHIYUN Smooth 4 3-Axis Handheld Gimbal, който струва €166,52, може да се купи с допълнителна отстъпка от $50 при ползване на купон LITBGIMBALF до 25 октомври. Този гимбал има 3-осова система за стабилизация и е подходящ за Apple и Adnroid смартфони, както и за камери, вкл. спортни.

JJ1S Smart Handheld Gimbal поддържа редица интелигентни режими на работа

По-достъпен като цена е моделът JJ1S Smart Handheld Gimbal, който се предлага за €101, но с купон LITBGIMBALO, валиден до 25 октомври, можете да получите отстъпка от $21. Устройството поддържа редица интелигентни режими на работа, вкл. вертикален режим за панорамни снимки, и приема смартфони с тегло до 300 грама и диагонал на екрана до 6 инча.

Коментари по темата: „Xiaomi MI Max 3 – мега смартфон с 6,9-инчов екран”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    В златен цвят има ли го ?

  2. Anonymous

    473 лв

Коментар