Lenovo вдига 10-кратно продажбите на смартфони

Lenovo планира да увеличи рязко темповете на производство на смартфони

В отговор на нарастващото търсене на смартфони в Индия и други страни по света, Lenovo планира да увеличи 10 пъти производството на умни телефони с нейния бранд, като това не включва устройствата с бранда на Motorola, съобщи Gizmochina.

В момента Lenovo произвежда по 100 хиляди смартфона месечно. Намеренията на китайската компания предвиждат рязко увеличаване на темповете на производство, така че към края на 2019 г. да бъдат достигнати обеми от 1 млн. смартфона месечно.

Освен смартфони със собствената си марка, Lenovo продава и устройства с бранда на Motorola, който е нейна собственост. В обявените планове за увеличаване на производството обаче не влизат смартфоните Motorola, уточнява китайският източник.

Същевременно, световният пазар на смартфони влиза в период на застой. Според анализатори, това се дължи на насищането и липсата на разтърсващи иновации, които да накарат потребителите да сменят по-често устройствата си.

Коментари по темата: „Lenovo вдига 10-кратно продажбите на смартфони”

добавете коментар...

  1. Възмутен

    Обикновено не се изказвам, но след като прочета подобни коментари не мога да се стърпя.
    Аз ползвам телефона си служебно около 90% от времето.
    Основно E-mail и достъп до корпоративни приложения чрез VPN AnyConnect.

    Ползвам телефон Motorola и мога да кажа, че марката си е марка.
    Китайците са хитри и като купят нещо хубаво не го развалят, а го оставят да си работи.
    Та направиха и с Volvo.

  2. Бай Хой

    Какво качество дириш бе от ненужните смартфони? За професионална работа никой не разчита на смартофни нито на таблети. Най-важната функция на телефона е да говориш и пишеш смс-си всичко останало са ненужни глупости игри за деца и за оглупели възрастни ексцибионисти, нещастни клюкари, пристрастени към фейсбоклука, лайковете и фотките. Хората си хвърлят парите на вятъра за пълни глупости с които да си губят времето.

  3. Spoon

    Леново вече не са каквото бяха и ако ще 2 милиона месечно да правят качеството си остава под всякаква критика.

  4. Anonymous

    Motorola E5 pluse

Коментар