SG700 Wifi FPV Drone – квадрокоптер и за най-скромния бюджет

SG700 Wifi FPV Drone е компактен, маневрен и лек квадрокоптер, пълен с функции

Все по-често в небето над нас забелязваме малки футуристични устройства, които кръжат наоколо и снимат, управлявани дистанционно от своите собственици. Дроновете, наричани още квадрокоптери, навлязоха бързо в ролята на хай-тек джаджи за забавление, благодарение на интересните си възможности и достъпните цени.

Пример за масово достъпен дрон е моделът SG700 Wifi FPV Drone – устройство с цена от 37,99 в онлайн магазина Cafago при използване на купон за отстъпка L9372RC до края на ноември. На практика, този сгъваем квадрокоптер с всички необходими функции е по джоба на всеки потребител, като същевременно е способен да осигури желаното изживяване с подобни устройства.

SG700 Wifi FPV Drone е оборудван с 2-мегапикселова камера и Wi-Fi система за безжично предаванеи

Разглежданият модел е оборудван с 2-мегапикселова камера и Wi-Fi система за безжично предаване в реално време на видео и снимки към екрана на потребителя. За стабилния полет на квадрокоптера се грижи 6-осов жироскоп, наред с функцията за задържане на определена височина. Атрактивни LED светлини показват посоката на движение през нощта, допринасяйки същевременно и за по-вълнуващо забавление.

SG700 Wifi FPV Drone, подобно други дронове, има сгъваем дизайн, така че може да се носи навсякъде лесно и удобно. В разгънато състояние квадрокоптерът има размери 280х250х55 мм, докато сгънат е само 170х145х55 мм, а теглото му е едва 147 грама заедно с модулната батерия 3,7V/900 мАч, която осигурява полет в продължение на 8-10 минути и се зарежда напълно за около 80 минути.

SG700 Wifi FPV Drone се управлява дистанционно с контролер от разстояние до 80 метра

Дронът се управлява дистанционно с контролер, работещ на честота 2,4GHz, от разстояние до 80 метра. Множество функции улесняват потребителите, вкл. възможността за излитане, кацане и спиране на дрона с натискане само на един бутон, както и функция за автоматично връщане на квадрокоптера, която се активира също с един бутон – това е особено полезно за начинаещи.

Предвиден е също режим за висока и ниска скорост, а функцията за 3D каскади обещава вълнуващо летене. Друг режим позволява насочване на SG700 Wifi FPV Drone напред/назад и наляво/надясно, в съответствие с ъгъла на мобилния телефон (под управление на iOS или Android) , на който потребителят вижда картината, предавана в реално време от квадрокоптера.

SG700 Wifi FPV Drone има сгъваем дизайн за лесно носене навсякъде

Пълният с функции, компактен, маневрен и лек квадрокоптер SG700 Wifi FPV Drone се предлага в момента само за 37,99 в онлайн магазина Cafago – тази цена е валидна при използване на купон за отстъпка L9372RC до края на ноември. Доставката на дрона до България е безплатна, а в комплекта на устройството влизат батерия, контролер за дистанционно управление, протектор на витлата, USB зарядно, резервно витло, отвертка и ръководство за потребителя.

Коментар