Xiaomi Shanling M0 Music Player – музика без компромис

Xiaomi Shanling M0 Music Player е мъничко, леко и стилно устройство с характеристики, които обещават поглъщащо музикално изживяване

Въпреки че в днешно време всеки смартфон предлага възможност за музикално изживяване, самостоятелните плейъри имат своето специално място в ежедневието на меломаните. Особено когато говорим за качествени устройства, каквито несъмнено предлага Xiaomi.

Портативният музикален плейър Xiaomi Shanling M0 Music Player е мъничко, леко и стилно устройство с характеристики, които обещават поглъщащо музикално изживяване. Той има тъчскрийн с диагонал 1,54 инча и резолюция 240х240 пиксела с ярки цветове и прецизен контрол. С извити краища и корпус от алуминий, плейърът пасва идеално на дланта.

С извити краища и лек корпус от алуминии, плейърът пасва идеално на дланта

Но още по-голямото достойнство на тази хай-тек джаджа е вграденият аудио хардуер – чипът ESS ES9218P възпроизвежда 32-битов/384 kHz високачествен звук. Плейърът поддържа множество аудио формати, вкл. SF, DFF, ISO, DXD, APE, FLAC и др., и приема microSD карти с капацитет до 512GB, т.е. ще имате на практика неограничено пространство за съхранение на музика.

Xiaomi Shanling M0 Music Player поддържа двупосочни Bluetooth 4.1 комуникации и разполага също с USB порт и стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки. Батерията с капацитет 640 мАч осигурява дълго време за слушане на музика. Плейърът е изключително лек и компактен– има размери 4,50х4,00х1,35 см и тежи едва 33 грама. Предлага се в няколко цвята: черен, червен и сив, в комплект с USB кабел.

Сензорният екран с резолюция 240х240 пиксела има ярки цветове и прецизен контрол

Xiaomi Shanling M0 Music Player е достъпен за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €87,99 с безплатна доставка за клиенти в България.

На подобен плейър ще прилягат и слушалки от висок клас, които ще гарантират първокласното музикално изживяване. Можете да се доверите на модела urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition – стилни, леки и удобни слушалки-тапи, за кристално чист звук, изолиран от външните шумове. Освен това са магнитни, така че прилепват една към друга, когато не ги използвате, за по-удобно носене.

urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition са стилни и удобни слушалки за кристален звук

Тези слушалки имат стандартен 3,5-мм жак, съпротивление 32Ω, кабел с дължина 1,2 метра и честотен диапазон 20 – 20 000Hz. В кабела са вградени контроли за звука, предвидена са също микрофон и функция за телефонни разговори. В комплекта влизат тапи с различни размери и силиконово калъфче. Предлагат се в изискан червен цвят.

Слушалките urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition са достъпни за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €39,19 с безплатна доставка до България.

Коментар