XP-PEN Artist 15.6 – отключва творческия потенциал

XP-PEN Artist 15.6 дава свобода за творчество на графичните дизайнери

Графичните професионалисти в днешно време имат невероятни инструменти да реализират идеите си – както богат на функционалности софтуер, така и интересни хардуерни устройства за експериментиране до границите на творческите възможности. Представяме ви един монитор с писалка за рисуване, който може да отговори на нуждите на професионалистите в графиката.

Иновативният и комфортен като размер XP-PEN Artist 15.6, предлаган от онлайн магазина Cafago, е монитор за цифрово рисуване с приложение в различни области, вкл. дизайн, проектиране, обучение, уеб разработки и т.н. Моделът поддържа резолюция Full HD 1920×1080 пиксела с 16,7 млн. цвята (покрива 75% от цветовата гама Adobe RGB), настройваща се яркост и висок контраст (800:1) за чисти и живи картини. Качествено защитно стъкло осигурява висока прецизност при рисуването и същевременно предпазва от замърсяване с прах.

XP-PEN Artist 15.6 поддържа резолюция FHD и разпознава 8192 нива на натиск

Мониторът се отличава също с чувствителност към 8192 нива на натиск и ниво на отчитане 266RPS, което гарантира прецизно и гладко цифрово рисуване. Нещо повече, придружаващият пасивен стилус не се нуждае от батерия за захранване и поддържа бързо превключване между функциите за рисуване и изтриване. 6 дефинирани от потребителя кратки команди (shortcuts) осигуряват бърз достъп до най-често използваните функции.

XP-PEN Artist 15.6 има широк зрителен ъгъл от 178 градуса и реверсивен Mini USB Type-C порт за бързо предаване на данните. Освен това дизайнерският монитор е удобен за използване както с лява, така и с дясна ръка. Този отзивчив дисплей за професионалисти и любители има елегантен дизайн и е лесно преносим за използване на различни места и в различни потребителски сценарии.

XP-PEN Artist 15.6 има размери 44х27,7х1,1 см и е сравнително лек – тежи 1,48 кг

Мониторът е съвместим с най-разпространените операционни системи и графични приложения, вкл. Windows 10/8/7/Vista, Mac OS 10.8 и по-нови, PS, Painter, Adobe, Illustrator и др. Захранва се през адаптер 5V/2,3A от електрическата мрежа, има размери 44х27,7х1,1 см и е сравнително лек – тежи 1,48 кг. В комплекта на продукта са включени самият графичен дисплей, пасивен стилус заедно с държач, ръкавица и кърпа за почистване, USB кабел 3-в-1, разширителен USB кабел, HD адаптер-кабел за Mac и документация.

Можете да купите XP-PEN Artist 15.6 на цена от €299 (вместо за €329,99) в онлайн магазина Cafago при използване на купон L819OS, валиден до 15 декември. Моделът се доставя от европейски склад.

Коментар