Tenda Nova MW3 – mesh система заменя Wi-Fi рутера

Tenda Nova MW3 е иновативен продукт, който изцяло замества всеки маршрутизатор и предлага съвременно Wi-Fi решение за дома или офиса

Нов модел безжична решетъчна мрежа Nova MW3 на Tenda Technology излиза на българския пазар. Системата ще се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС във вариант с 2 модула от официалния дистрибутор Most Computers.

Моделът е по-малкият наследник на системата MW6, която компанията пусна наскоро. MW3 е подходяща за големи жилища и средноголеми офиси, като осигурява покритие на площ от 200 кв.м. Новите модули поддържат стандартите IIEEE 802.11ac/a/n и IEEE 802.11b/g/n, със скорост на връзката до 1200Mbps. Работните честоти са съответно 2,4GHz и 5GHz.

Tenda Nova MW3 е иновативен продукт, който изцяло замества всеки маршрутизатор и предлага съвременното Wi-Fi решение за дома или офиса. MW3 използва новата „mesh“ технология, която осигурява непрекъсната връзка чрез мрежова структура на възли и алгоритми за автоматично преконфигуриране за правилно предаване на данни. Всеки от модулите се свързва автоматично с останалите, като по този начин покрива различни участъци и осигурява непрекъснат обхват, без наличие на мъртви точки.

Всеки от модулите се свързва автоматично с останалите, като по този начин покрива различни участъци, без наличие на мъртви точки

Благодарение на технология MU-MIMO, Nova MW3 може да комуникира с множество безжични Wi-Fi устройства като оптимизира скоростта и покритието. Конфигурирането става бързо и лесна, а наличното приложение Tenda WiFi App позволява блокиране на неоторизирани потребители.

Поддръжката на родителски контрол дава възможност за различни настройки на сърфирането в интернет, докато използването на системата в режим „гост” защитава личната сигурност и запазва вече зададени настройки и ограничения.

Коментари по темата: „Tenda Nova MW3 – mesh система заменя Wi-Fi рутера”

добавете коментар...

  1. Мармот

    А един мармот свива в станьол…….

Коментар