Fineblue F920 – Bluetooth стерео слушалки

Fineblue F920 осигуряват стерео изживяване при слушане на музика от смартфона и чисти комуникации при разговори

Намалени цени на няколко аксесоара за смартфони, вкл. за Android и iPhone, обяви онлайн магазинът Movilshacks – два достъпни за всеки потребител комплекта безжични слушалки и захранващ кабел Lightning-към-USB. Търговецът дава и допълнителна отстъпка при използване на купони.

Първият продукт са безжичните Bluetooth слушалки Fineblue F920, които осигуряват стерео ефект при слушане на музика от смартфона и чисти комуникации при разговори. Поддържат безжична технология Bluetooth 4.0 + EDR и имат ниска консумация. Вграденият чип осигурява високо качество на звука и стабилна производителност в продължение на 6 часа слушане на музика или 8 часа разговори.

Слушалките поддържат известия чрез вибриране и свързване на две Bluetooth устройства едновременно

Предвидени са функции за отговор, задържане, отказ и повторно обаждане при телефонни разговори, регулиране на силата на звука, пускане, пауза и преминаване към следваща или предишна песен при слушане на музика. Слушалките поддържат и известия чрез вибриране, както и възможност за свързване на две Bluetooth устройства едновременно. Съвместими са с iPhone 6, Samsung Galaxy S6 и други устройства.

Можете да си купите слушалките Fineblue F920 на цена от €11,99, като използвате купон за отстъпка FINEWH (цената без купон е €17,99).

Тези слушалки се доставят със захранваща кутия 450mAh, която ги предпазва и от повреди

Още по-достъпни като цена са безжичните Bluetooth слушалки i7s TWS – също за Andorid устройства и iPhone. Те са проектирани специално за слушане на музика и разговори по време на спортуване или шофиране, като използват технология True Wireless (TWS) за силен и качествен стерео сигнал, имат вграден микрофон и говорител и хендсфри функция. Могат да се свързват към два смартфона едновременно – например, служебен и личен. Доставят се със захранваща кутия 450mAh, която ги предпазва и от повреди.

Можете да се сдобиете със слушалките i7s TWS на цена от €7,99 (вместо за €11,99), като използвате купон за отстъпка I7SEWH в онлайн магазина Movilshacks.

Кабелът Apple Lightning to USB е полезен аксесоар за притежателите на айфони

Последният продукт е един полезен аксесоар – оригинален Apple Lightning to USB кабел с дължина един метър, предназначен за използване с Phone, iPad или iPod устройства, които имат Lightning конектор, но искате да ги свържете към USB порта на компютъра – за зареждане или синхронизиране.

Можете да купите кабела Apple Lightning to USB на намалена цена от €7,99 в момента (вместо за €15,99).

Коментари по темата: „Fineblue F920 – Bluetooth стерео слушалки”

добавете коментар...

  1. haha

    Fineblue F920 е една слушалка. Как хем е една, хем е стерео. Очевидно трябва да се купят 2 устройства, за да стане стерео. Значи ще висят 2 приемника… Върхът!

Коментар