FColor.bg дава на клиентите си място за повече уеб сайтове

FColor.bg, доставчик на уеб хостинг и интернет среда за развитие за български интернет компании, обяви, че дава възможност на клиентите си да поставят повече от един уеб сайт на три от хостинг плановете си. Клиентите на фирмата с Макс хостинг план ще могат да го ползват за три различни уеб сайта, а тези които изберат корпоративния Мега план, ще могат да поставят пет различни уеб сайта в рамките пакета.
Най-малкият от трите плана Миди Пак вече дава възможност на собствениците на уеб сайтове да го ползват за два различни интернет сайта.
Клиентите на FColor могат да използват всички софтуерни приложения, които компанията предлага за стандартните си хостинг услуги. Сред тях са за галерия за съхраняване и подреждане на снимки, дискусионен форум, два вида системи за редактиране съдържанието на интернет страници и много др.
До сега такава функционалност имаше само Мулти Домейн Хостинг планът, който дава възможност клиентите на компанията да поставят на едно място 10 уеб сайта. Това е и предпочитаната хостинг услуга от уеб дизайнерски фирми и собственици на по-големи уеб сайтове, които печелят предимно от интернет услуги.
„Разширената функционалност на хостинг услугите ни реално сваля цените им, защото дава възможност на клиентите ни да плащат по-малко пари за повече уеб сайтове, като си гарантират добро качество на услугите, заяви Иглика Войнова мениджърът на отдел „Обслужване на клиенти” на FColor.bg.
„Искаме клиентите ни да развиват уеб бизнеса си и да печелят повече пари”. За нас не е опция да предлагаме подценени като функционалност услуги на цени под пазарните, само за да поставяме много уеб сайтове на сървърите си. Това е грешен подход, който се прилага от част от българските хостинг доставчици, с по-малко от една година опит на пазара, каза още г-ца Войнова.
Според Fcolor.bg e изключително важно собствениците на български уеб сайтове да ги превърнат от интернет презентации, в реален бизнес, който им носи пари и развитие.
От хостинг компанията заявяват още, че поради засиленият интерес ще удължат до края на октомври лятната си промоция за безплатно преминаване към по-горен хостинг пакет при закупуване на нов план или подновяване на съществуващ пакет.

Коментар