Ulefone Armor 3 – заякчен смартфон за екстремни условия

Корпусът на устройството е изработен от алуминиева сплав, подсилена от поликарбонат

Здравите и устойчиви на различни въздействия смартфони са силно желани от потребители, които ползват устройствата си по-тежки условия – когато са на строежа или практикуват екстремни занимания. Един от известните производители, в чието портфолио има такива устройства, е Ulefone, а цените им този месец са доста привлекателни.

Заякчен и сертифициран по стандарта за прахо- и водоустойчивост IP68 е смартфонът Ulefone Armor 3, предлаган в момента на цена от 226,45 евро в онлайн магазина Tomtop. Корпусът на устройството е изработен от алуминиева сплав, подсилена от поликарбонат, като уникалната форма предотвратява повредите при изпускане, удари и други нежелани въздействия.

Смартофът е прахо- и водоустойчивост по стандарта IP68

Същевременно, това е доста мощен смартфон, оборудван с осемядрен процесор MT6763T (Helio P23), 4GB оперативна памет и 64GB постоянна. Ulefone Armor 3 предоставя голям 5,7-инчов екран с резолюция FHD+, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5. Универсална 21MP задна камера и 8MP селфи камера осигуряват желаното качество за снимки и селфита. Всичко това се управлява от актуална операционна система Android 8.1.

Можете да ползвате това устройство при всякакви условия

Голямо достойнство на Ulefone Armor 3 e и батерията с огромен капацитет от 10300 mAh и бързо зареждане 9V/2A. Освен това моделът поддържа отключване с лицево разпознаване, наред с пръстовия отпечатък, за гарантиране на сигурноста на достъпа. Доставя се отключен за работа в разпространените мобилни мрежи, вкл. 4G.

Можете да купите Ulefone Armor 3 на цена в момента от 226,45 евро в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка до България.

Power 5 се отличава с големия си 6-инчов FHD екран

Още един интересен смартфон със същия бранд е Ulephone Power 5, който струва в момента 222,1 евро. Този модел има още по-голям, 6-инчов екран с резолюция FHD и съотношение на страните 18:9, а батерията е с невероятния капацитет от 13 мАч и бързо зареждане 5V/5A. Според производителя, моделът издържа цяла седмица с едно зареждане.

Фаблетът стъпва на осемядрен чипсет MT6763 и операционна система Android 8.1, има цели 6GB RAM и 64GB сторидж, с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 256GB. Нещо повече, разполага и с 4 камери – двойна основна камера 21MP+5MP и двойна селфи камера 13MP+5MP.

Двойната основна камера се вписва идеално в стила на смартфона

Дизайнът на Ulephone Power 5 създава усещане за красота и сила с изящното „кожено“ покритие, което е съчетано перфектно с лъскав метал. Подобно на другия модел, налични са две технологии за гарантиране сигурността на достъпа до устройството – отключване на екрана с пръстов отпечатък или чрез разпознаване на лице.

Можете да купите Ulephone Power 5 на цена в момента от 222,1 евро в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка до България.

Коментари по темата: „Ulefone Armor 3 – заякчен смартфон за екстремни условия”

добавете коментар...

  1. а

    Купих армор 5 и сега съжалявам. Спецификациите не са верни. Рестартира се когато си иска. Пратих го на ремонт в Хонг Конг и месец никакъв отговор. Не се лъжете.

  2. 112

    “заякчен смартфон” … WTF

Коментар