Job Tiger и Golden Pages във Vodafone live!

Във Vodafone live! портала (http://live.mtel.bg) вече са активни две нови услуги, позволяващи на всички М-Тел клиенти напълно безплатно да търсят работа в един от най-популярните сайтове за подбор на персонал – Job Tiger и да преглеждат справочните страници Golden Pages, включващи информация за над 100 00 компании в България.
Мобилната версия на Job Tiger предоставя възможност директно от мобилен телефон да бъдат видяни последните обяви публикувани в базата данни на една от най-големите интернет страници за подбор на персонал – Job Tiger. Услугата включва и уникалната опция за кандидатстване по обява директно от мобилен телефон. Тя може да бъде използвана, ако потребителите имат предварително създаден профил с качено CV и мотивационно писмо в интернет страницата на Job Tiger. Услугата Job Tiger на Vodafone live! портала се намира в категорията „Справочник” и дава възможност за преглед на средния размер на заплащането в различните бизнес сектори и градове в страната, както и достъп до информация за предлагани езикови и квалификационни курсове.
В категория „Справочник” се намира и мобилната версия нa справочната услуа Golden Pages. Тя предоставя както пълен достъп до базата данни на най-богатата информационна и справочна услуга в Блгария, така и бързо търсене в 26 предварително дефинирани категории, които са сред най-често използваните от потребителите, когато са в движение. Освен, че могат да търсят информация за дейността, адресите и телефоните на над 100 00 компании в България, клиентите имат допълнителното улеснение за директно набиране на телефонните номера на избраната компания.
Услугите Job Tiger и Golden Pages са достъпни напълно безплатно за всички потребители на портала Vodafone live!

Коментар