Стемо и A1 с решение за оптимизация SAP Hotel

Димитър Геров от Стемо представи SAP Hotel пред клиенти в хотел Sense – София

Актуални тенденции в бизнес софтуера представиха пред корпоративни клиенти специалисти от Стемо, SAP България и А1 на семинар по-рано тази седмица в столичния х-л Sense.

Събитието се фокусира върху решенията, които могат да гарантират дългосрочното бъдеще на SAP системата, съобразено с оптималния технологичен модел. Трите компании лансираха новата програма SAP Hotel, насочена към настоящи и бъдещи SAP потребители.

SAP Hotel позволява пълна оптимизация на разходите за управление на ERP системата, базирана на най-добрите практики от утвърдени производители, стана ясно от презентацията на Антон Валявичарски, Стемо.

Програмата включва хостинг, проактивно администриране, наблюдение и управление на ERP и BW системи, базирани на решенията на SAP SE, като съчетава експертизата и ресурсите на Стемо и A1.

Акцент на семинара беше и програмата S/4 Move in Motion, представена от Диана Тодорова, мениджър в SAP. Това решение позволява пълна трансформация към последно поколение бизнес софтуер – SAP S/4HANA.

Коментар