UMIDIGI A3 Pro – модерен смартфон с чист Android на невероятна цена

Забавлението с големия и широк екран на UMIDIGI A3 Pro е гарантирано

Цените на някои смартфони – с най-съвременни характеристики и модерен дизайн – наистина изглеждат невероятни. Как производителите постигат това е загадка, но изкушаващите оферти в големи онлайн магазини приковават вниманието.

Да вземем, например, модела UMIDIGI A3 Pro, предлаган в момента на цена от 77,87 евро – по 50 бройки на тази цена от двете цветови вариации на смартфона – в глобалния онлайн магазин Tomtop. Става въпрос за 5,7-инчов смартфон с чиста версия на операционната система Android 8.1 и доста респектиращи характеристики, като например двойната задна камера, немалкия обем памет и др.

UMIDIGI A3 Pro впечатлява с модерния, съвременен дизайн – безрамков, с голям екран

Екранът е изпълнен в актуалното съотношение 19:9 и следва наложения в последно време безрамков дизайн, с 2.5D извивка от двете страни. Дисплеят има диагонал 5,7 инча и резолюция 1512×720 пиксела, което означава плътност 293 ppi (пиксела на инч) – респектиращ за устройство в ценовия клас под 100 долара.

Друго достойнство на UMIDIGI A3 Pro е двойната основна камера с резолюция 12MP+5M и голяма апертура F/2.0, лещи с 6 елемента, сензор Sony/OV, двойна светкавица, панорамен режим, разпознаване на лица и филтри в реално време. Предната камера пък има резолюция 8 мегапиксела и несъмнено ще прави хубави селфита.

UMIDIGI A3 Pro предлага самостоятелен слот за карта памет, наред с двата сим слота

Този смартфон се задвижва от четириядрен чипсет MT6739 на тактова честота 1,5GHz, допълнен от 3GB оперативна памет и 32GB флаш сторидж, който може да се разширява с карти памет с капацитет до 256GB. Като се има предвид съвременната Android платформа, това означава, че можете да увеличите значително вградената памет за приложения, а не само да ползвате картата за снимки и видео. С подобни параметри, приложенията ще се изпълняват гладко в мултитаскинг режим.

Предимство на UMIDIGI A3 Pro е също така, че слотът за карти памет е самостоятелен, отделно от двата слота за сим карти, т.е. няма да се налага да избирате между втора сим карта или карта памет, което е несъмнено удобство, тъй като все повече потребители имат по две сим карти, а 32-те гигабайта сторидж лесно се запалват с игри и на дневен ред излиза нуждата от допълнителна памет.

UMIDIGI A3 Pro от всички страни – стилно устройство с 2.D извивки за удобно захващане

Смартфонът предоставя стандартен 3,5-мм изход за слушалки и USB порт за зареждане на батерията с капацитет 3300 мАч и обмен на данни с други устройства. Моделът има също вграден говорител и разбира се – безжични модули Wi-Fi и Bluetooth. Може да се използва във всички разпространени по света мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Сигурността на достъпа е обезпечена от скенер на пръстов отпечатък и технология за лицево разпознаване.

Можете да купите смартфона тук: UMIDIGI A3 Pro на цена от 77,87 евро в момента – за ограничени бройки, с безплатна доставка до България.

Изгодно предложение за разширяване на вградената памет пък е картата SanDisk Ultra 64GB, с която ще получите достатъчно голямо пространство за всевъзможни приложения, за снимки, видео и друго съдържание. Тя поддържа скорост на четене/запис 98MB/s, като производителността при произволно четене и запис e съответно 1500 IOPS и 500 IOPS.

SanDisk Ultra 64GB е достъпно решение за разширявана на вградената памет в смартфона

Можете да купите картата тук: SanDisk Ultra 64GB на цена от 9,22 евро в момента, с безплатна доставка до България.

Коментар