700 души гласуваха за най-добър ММS на щанда на vivatel в Пловдив

Първият по рода си пакет за мобилни и интернет услуги на vivatel и БТК viva broadband предизвика изключителен интерес на Международния технически панаир, който се проведе от 25 до 30 септември 2006 г. в Пловдив.
Над 200 посетители на международното изложение участваха в играта viva broadband. Всеки от тях изпрати направена от мобилен телефон снимка с MMSуслугата на vivatel до интернет страницата на мобилния оператор. Двете най-добри снимки бяха излъчени от гласовете на над 700-те регистрирани посетители на viva broadband щанда на vivatel. Наградите мобилен телефон Samsung E730 и стартов пакет за активиране на предплатената услуга на vivatel получиха Филип Филипов и Йонна Кабова.
На 29 септември vivatel faces даде възможност на посетителите да се превърнат в «рекламни лица» на мобилния оператор. В рамките на 3 часа гостите на щанда се снимаха в рекламите на vivatel на мястото на своите любимци от дует Каризма, Албена Денкова и Максим Стависки и Димитър Бербатов. Над 150 човека получиха своя звезден миг на щанда на vivatel.

Коментар