Лидер в онлайн обученията влиза на българския пазар

Световният лидер в корпоративните обучения SkillSoft навлиза на бългалския пазар в партньорство с Некст Консулт. Двете компании целят да развиват в бизнеса умения за бъдещето.

Клиенти от различни индустрии ще могат да се възползват от целия спектър от онлайн обучения, разработени от SkillSoft в областите „Бизнес и лидерство“, „Дигитални умения“, „ИТ умения и сертификации“ и „Съответствие“.

Екипът от опитни консултанти на Некст Консулт, от своя страна, ще помага на компаниите да изберат правилния микс от тренинги и обучения, според техните специфични нужди и стратегии за развитие.

За последните 20 години SkillSoft е обучила над 400 милиона служители с над 1 милиард учебни модула. Американската компания разполага с най-голямата библиотека от тренинги в света с над 500 000 курса, книги и микро-модули на 29 езика.

Партньорството със SkillSoft допълва и надгражда спектъра от услуги, с които ние правим компаниите по-успешни“, заяви Тошко Петков, партньор „Бизнес консултиране“ в Некст Консулт.

По неговите думи, сред най-важните неща, които една компания трябва да прави, за да бъде успешна в дългосрочен план, е да развива непрекъснато служителите си. „Дори да внедрите най-иновативните системи и модели, ако хората ви не са добре подготвени, няма да имате успех“, допълни Петков.

Некст Консулт избира да си партнира със SkillSoft, поради уникалния подход на американската компания към ангажирането на служителите чрез интерактивни курсове, видеа и практически симулации, които позволяват на всеки да избере най-удобния за него метод за учене.

Сред авторите и презентаторите в курсовете на SkillSoft са световно известни и признати експерти, като Джак Уелч, Стивън Кови, Маршал Голдсмит, както и редица професори от Харвард.

Партньорствоto ни с Некст Конкулт ще предостави на българските компании достъп до най-доброто решение за онлайн обучения, с което те ще подготвят служителите си за предизвикателствата на бъдещето“, коментира Чад Гайдос, главен оперативен директор на SkillSoft, като подчерта дългогодишната практика на Некст Консулт в управленското консултиране, системите за управление на представянето и оптимизацията на организационни структури.

Некст Консулт вече е помогнала на над 200 компании да бъдат по-успешни, с реализираните в последните 8 години над 400 проекта в областта на стратегическото управление, оперативната ефективност, човешките ресурси, внедряването на CRM и ERP системи и дигитален маркетинг.

Консултантската компания е златен партньор на Salesforce, партньор на SAP и представител на японската методология за лийн трансформация 20Keys. Освен в България, Некст Консулт има офиси в Румъния, Великобритания, САЩ и Швейцария.

Коментар