Foldable Wireless Mouse – удобна, сгъваема безжична мишка

Foldable Wireless Mouse е аксесоар с привлекателен вид и сгъващ се дизайн

Ако често пътувате и се налага да носите навсякъде със себе си ноутбука и мишката, много вероятно е да изпитвате известни неудобства от различните джаджи – не само мишката, но и смартфона, кабели и други устройства, които ви съпътстват. Ето защо всяка икономия на място с по-компактни аксесоари е добре дошла.

С идеята за по-лесна преносимост е проектирана Foldable Wireless Mouse – сгъваема безжична мишка, която се предлага в онлайн магазина Cafago в момента само за €3,29 с купон за отстъпка L5471V. С футуристичен дизайн и чувствителност 1000 dpi тази мишка е отлично допълнение към всеки лаптоп и ще достави естетическо удоволствие на работещите с нея.

В сгънато състояние Foldable Wireless Mouse е много по-удобна за пренасяне

Разбира се, обръщаме й особено внимание, поради това, че може лесно да се сгъва и бидейки много по-компактна, да не ни пречи при постоянните пътувания. Мишката поддържа безжични комуникации на честота 2,4GHz и се доставя в комплект с необходимия за работата й адаптер, който се поставя в USB слота на компютъра – така че ще имате пълноценен мобилен офис, без кабели.

Можете да купите сгъваемата мишка тук: Foldable Wireless Mouse на цена от €3,29 с купон за отстъпка L5471V, валиден до 15 януари 2019 г., и безплатна доставка.


Освен интересната мишка в онлайн магазина Cafago са налични и множество други, не по-малко полезни аксесоари. Сред тях, например, е SanDisk OTG USB Flash Drive – флашка, която освобождава сторидж пространство в смартфона или таблета, а цените й започват от €15,81 за 64GB. Идеята на тази джаджа е да служи за прехвърляне на съдържание между мобилни устройства и между РС-та и Mac, като се използва OTG функционалност.

SanDisk OTG USB Flash Drive служи за лесно прехвърляне и бекъп на съдържание от смартфони

OTG (On-The-Go) позволява прехвърляне на данни през microUSB порта на смартфона към флашката и обратно– възможност, която се явява алтернатива на използването на microSD карти. Така, с помощта на SanDisk OTG USB Flash Drive, можете лесно да управлявате и създавате резервни копия на съдържанието в смартфона и таблета, за да освободите сторидж пространство, което често не достига в мобилните устройства.

SanDisk OTG USB Flash Drive може да се ползва като алтернатива на microSD картите

Можете да купите OTG флашката тук: SanDisk OTG USB Flash Drive на цена от €15,81 за 64GB и €25,48 за 138GB с купон за отстъпка L5997C, валиден до 15 януари 2019 г., и безплатна доставка.


На атрактивни цени се предлагат и оригинални слушалки за Samsung и други мобилни устройства. Така например, чифт Genuine Original EG920 Earphone For Samsung струват само €3,19 с купон за отстъпка L5156V. Това е хедсет с подобрен бас (12-мм драйвер), чувствителност 94dB, съпротивление 32Ω и кабел с дължина 1,2 метра.

Слушалките Genuine Original EG920 Earphone For Samsumg имат подобрен бас и чувствителност 94dB

Подходящи за Samsung S8, но и за други смартфони, са слушалките Original Samsung 3.5mm AKG Earphone, които се предлагат за €4,69 с купон за отстъпка L5059VP. С професионална AKG настройка и ергономичен дизайн, тези слушалки са удобни за носене и доставят желаното аудио изживяване при слушане на музика от смартфона.

Original Samsung 3.5mm AKG Earphon са проектирани за Samsung S8, но са подходящи и за други смартфони

Двата модела слушалки, както и останалите аксесоари, се доставят безплатно от онлайн магазина Cafago, а купоните за отстъпка важат до 15 януари 2019 г., уточняват от търговеца.

Коментар