Elephone A5 – голям FDH+ смартфон с пет камери

Elephone A5 прави перфектни селфи снимки с двойната предна камера 20MP+2MP

Анализаторите са категорични – големите смартфони са най-търсени и тази тенденция ще се задълбочи в близките години. Говорим за устройства с диагонал на екрана над 6 инча! Именно такъв модел ви представяме днес.

Впечатляващият Elephone A5 идва с огромен 6,18-инчов широк екран, изпълнен в съотношение 18,9:9 и с прорез в горната част за камерата. Резолюцията е много висока – FHD+, или 2246х1080 пиксела, което прави модела перфектен за игри, видео и сърфиране в интернет. При това на много примамлива цена от 175,79 евро в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка.

Elephone A5 се възползва от последните нововъведения в платформата Android

Този фаблет е проектиран и с идеята да предложи първокласни фотографски възможности на своите притежатели. Оборудван е с 5 камери! Основната камера, разположена на гърба, е тройна – 12,0MP + 5,0MP + 0,3MP, докато предната камера за селфи е двойна – 20,0MP + 2,0MP. Подобно фотографско „снаряжение“ обещава да улови по перфектния начин вълнуващите моменти и да направи мечтаните селфита.

Elephone A5 идва и с голяма изчислителна мощ. Моделът разчита на осемядрен процесор Helio P60 MT6771 с 64-битова архитектура, допълнен от 4GB бърза оперативна памет DDR4x и вграден сторидж с обем 64GB. Ако това не е достатъчно, можете да разширите паметта с microSD карти с капацитет до 512GB. Цялата тази мощ работи под управление на операционна система Android 8.1 Oreo с възможност за обновяване до 9.0.

С петте си камери Elephone A5 ще впечатли феновете на мобилната фотография

Смартфонът използва напреднала технология за сигурност на достъпа чрез лицево разпознаване, в допълнение към отключването с пръстов отпечатък – сензорът е разположен отстрани за повече удобство и ергономичност. Нещо повече, предвидена е възможност за отключване на екрана само с докосване, като технологията сработва в рамките на 0,2 секунди, твърди производителят.

Elephone A5 е оборудван с литиево-полимерна батерия с капацитет 4000 mAh, която поддържа устройството работоспособно цял ден при нормална употреба. Благодарение на технология за бързо зареждане, батерията достига пълния си капацитет за кратко време. Притежателите на модела имат на разположение и опция за безжично зареждане.

6,18-инчовият екран е изпълнен в съотношение 18,9:9, с прорез в горната част

Фаблетът разполага с два слота за сим карти и може да работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 4G, 3G и 2G. Има размери 15,50×7,55×0,81 см и тежи 189 грама. Доставя се в комплект със захранващ адаптер и кабел, калъф, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Можете да купите 6,18-инчовия смартфон тук: Elephone A5 на цена от 175,79 евро, с безплатна доставка.

Коментари по темата: „Elephone A5 – голям FDH+ смартфон с пет камери”

добавете коментар...

  1. живка

    Аман=мнооооооого си тъпо бре.

  2. Аман

    пеесе камери му бутнат пак нема стане айфоняк ве!! вал сам гу и тьофлеко!!!

Коментар