Представят нови технологии за почистване в София

В рамките на първото по рода си у нас изложение Интер Хигиена Експо 2009 българската аудитория ще може да види най-модерните технологии за почистване, както и новите тенденции в тази бързо развиваща се индустрия.

Събитието ще бъде официално открито на 4 февруари, от 11:00 ч., в Националния дворец на културата и ще продължи до 7 февруари. Официални гости на откриването ще бъдат заместник – министърът на здравеопазването д-р Стоян Стоянов, както и директорът на НДК Христо Друмев.

Изложението се организира от фирма Интер Хигиена Експо, с подкрепата на Агенция за чистота Vasilka, Hako Clean Ahead и Cleanfix Bulgaria. То се провежда под егидата на Министерството на здравеопазването. Мотото на изложението ще бъде: Високият жизнен стандарт започва от чистотата!

Сред най-интересните нови технологии, достъпни за посетителите на Интер Хигиена Експо 2009, са роботизирани машини за почистване на ескалатори, както и почистваща система с роботизирана камера за работа във въздухопроводи и вентилационни системи.

Коментар