БТК открива безплатно нови телефонни постове

През февруари и март желаещите да ползват стационарен телефон от БТК могат да открият безплатно нов телефонен пост в своя дом. Промоцията важи за клиенти, които изберат един от абонаментните планове на телекома и подпишат договор за срок от 12 месеца, уточниха от БТК.
В края на миналата година телекомът започна да предлага повече стойност в своите абонаментни планове "У дома". Освен за градски и междуградски разговори, включените минути във всички пакети вече важат и за разговори към международни дестинации, без това да се отразява на месечния абонамент.
Така потребителите могат да използват своите включени минути не само за разговори в рамките на България до стационарни телефони на телекома, но и към фиксирани телефони в цяла Европа и фиксирани и мобилни оператори в САЩ и Канада,.
Също до края на март продължава промоцията за 1 час безплатни разговори към vivatel за всички клиенти на плановете БТК "У дома". Така освен включените минути за градски, междуградски и международни разговори, потребителите могат да ползват допълнителни 60 минути и да говорят свободно в мобилната мрежа, без да плащат допълнително за това.
В момента БТК предлага за частни клиенти три пакета БТК "У дома" – 50 (Стандартен), 150 и 250, като най-големият пакет включва до 1000 минути месечно.

по темата: „БТК открива безплатно нови телефонни постове”

добавете коментар...

  1. обикновен

    Помня как монополиста БТК ни караше да се молим и да търсим връзки за да имаме домашен телефон!!!
    Ето защо сега предлагам БЕЗПЛАТНО закриване на тази компания от нас гражданите, като реванш за онова време!
    Как ли като си спрем БТК телефоните!

Коментар