Български касов апарат е най-малкият в света

Джобният касов апарат Daisy Compact S има размери 84x167x60 мм и тежи 300 грама (източник: Daisy Tech)

Българска фирма създаде най-малкия касов апарат в света. Устройството Daisy Compact S е предназначено за нуждите на бизнесмени, производители, дистрибутори и търговци от всякакъв калибър.

Уникалният касов апарат, който се побира в джоба, е дело на инженерния екип на комнанията Daisy Tech. Устройството има размери едва 84x167x60 мм и тежи само 300 грама.

Daisy Compact S е съобразен с последните задължителни изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци, уточниха от компанията.

Daisy Compact S разполага с голям светещ операторски дисплей и клиентски дисплей (източник: Daisy Tech)

Разработчикът изтъква предимства на модела като голям светещ операторски дисплей, клиентски дисплей, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави независим от ток и контакти.

Daisy Compact S предлага още възможност за безжична връзка по Bluetooth и Wi-Fi и е подходящ също за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис”.

Най-малкият касов апарат се радва на интерес в 50 държави по света. Устройството струва 199 лв. без ДДС за потребителите у нас, по информация от производителя.

Коментари по темата: „Български касов апарат е най-малкият в света”

добавете коментар...

  1. Ато

    Поне сложете стикер платена публикация.
    И ако се правите на журналисти кажете колко от света ползва касови апарати….

Коментар