Неограничено сваляне на музика срещу 4 лв.

БТК предложи на българските потребители най-големия легален онлайн каталог за музика и игри в интерактивния портал 4fun.bg, стана ясно днес на пресконференция в София.

Абонатите на ADSL интернет от телекома ще могат да свалят безплатно легална музика от един жанр и ще имат свободен достъп до гейм сървъри в портала 4fun.bg.
Срещу такса от 4 лева на месец ADSL потребителите получават достъп до даунлоуд от целия онлайн каталог на Universal Music, който съдържа над 100 000 песни от всякакви музикални стилове.
В дигиталния каталог присъстват актуални имена от световната музикална сцена като Риана, Не-Йо, Енрике Иглесиас и Моранди, както и рок величията Металика, U2, Ролинг Стоунс и др.
“Партньорството с БТК има стратегическо значение за нас. Заедно двете компании ще предоставят разнообразна музика на българските фенове и ще предложат една изключително атрактивна алтернатива на пиратското разпространение на съдържание, което възпрепятства развитието на музикалния бизнес в целия свят”, каза Ричард Абдалиан, вицепрезидент на Universal Music Group International.
„За първи път българските потребители имат свободен и легален достъп до световната музика. Вярваме, че това е правилната посока, в която се развива предлагането на музикално съдържание”, заяви Ина Килева, изпълнителен директор на Българската асоциация на музикалните продуценти.
Новият портал е достъпен за всички интернет потребители, които могат свободно да разглеждат секциите на портала и каталога в музикалната секция и да прослушват до 30 секунди от песните. Само ADSL потребителите обаче могат да свалят безплатно музика от него.
БТК предлага два пакета за даунлоуд на музика от 4fun.bg: Free и HIT. Пакетът Free е безплатен и дава право на всички БТК ADSL потребители да свалят музика от един музикален жанр по техен избор.
HIT пакетът пък дава достъп до даунлоуд на целия музикален каталог срещу 4 лева на месец с ДДС, които се заплащат заедно с месечната сметка за БТК ADSL.
За геймърите БТК предлага безплатен достъп до сървъри за едни от най-играните в България и света игри Counter Strike 1.6 и Condition Zero. Те са достъпни за всички интернет потребители, които притежават лицензно копие на игрите.

по темата: „Неограничено сваляне на музика срещу 4 лв.”

добавете коментар...

  1. ThePirate

    I gratis da napravqt pesnite, az pak 6te si gi krada 😀

  2. TechNews.bg

    А да ви е честит байТунеса. На Neil Young+Harvest излезе … мики рурк. Сега ще им кропнат торентите щом си имат магазин.

Коментар