Максим Бехар оглави Асоциацията на ПР агенциите

Максим Бехар бе избран за председател на Българската асоциация на ПР агенциите на нейното годишно общо събрание, съобщиха от компанията M3 Communications Group, на която той е собственик и управител.
Бехар поема поста от Любомир Аламанов, един от управителите на APRA, а за заместник-председател на Асоциацията беше избран Александър Дурчев от All Channels Communications.
БАПРА е създадена през 2001 г. В нея членуват "Янев и Янев", All Channels Communications, AMI Communications, APRA, IntelDay Solutions, M3 Communications Grouр u United Partners.
Максим Бехар приема новия пост като предизвикателство да обедини българския ПР бизнес.
Сега най-важната ни задача е да поканим всички ПР компании, които отговарят на условията на нашия устав, да се присъединят към Асоциацията”, каза Бехар след избирането си.
Максим Бехар е един от пионерите на българския ПР бизнес, работил е по стотици важни корпоративни и политически проекти. Той е първият българин, член на Международната ПР асоциация IPRA, и все още е единственият представител на страната ни в Public Relations Society of America.
Бил е два мандата председател на Българския форум на бизнес лидерите, член е на десетки местни и международни бордове, между които на Атлантическия клуб в България и на българския клон на американската организация Junior Achievement.
Максим Бехар е и почетен консул на Република Сейшели в България.

Коментар