БНБ обяви търг за следгаранционна поддръжка на ИТ

Българска народна банка обяви търг за избор на изпълнител за следгаранционна поддръжка на оборудване и софтуер за нуждите на системата „Finance Kit”.
Поддръжката касае сървъри SunFire, архивиращи устройства StorEdge, дискова система EMC Symmetrix DMX 800 и програмен продукт Sybase ASE 12.5.x с лицензии за 8 броя процесори.
Избраният за изпълнител участник се задължава да осигурява услугите по следгаранционна поддръжка на място и/или отдалечено в зависимост от потребностите на БНБ.
Условията, предлагани от производителя на доставеното оборудване и софтуер, включват мониторинг на оборудването и софтуера, диагностика и отстраняване на проблеми, поддръжка и обновяване на софтуерни продукти, подмяна на дефектирало оборудване и др.
Гаранцията за участие в процедурата е 3 600 лева, а документацията е достъпна срещу 20 лв.
Кандидатите за изпълнители имат срок до 23 март да подадат своите оферти. Отварянето на документите е насрочено за следващия ден в сградата на БНБ в София.
При оценка на офертите предложената обща цена за годишна поддръжка ще има тежест 60, а времето за реакция при повреда – 40.

Коментар