Philips 329P9H – монитор с USB-C докинг от следващо ниво

UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюцията на Philips 329P9H глези очите (източник: MMD)

Специалистът в дисплеите MMD пусна нов LCD монитор Philips 329P9H/01 Brilliance с USB-C докинг функция. Този 32-инчов дисплей е снабден с пълен набор от високопроизводителни възможности за професионалистите.

UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюцията глези очите, а многобройните решения за свързване пестят време чрез удобство и гъвкавост в офиса. Внимателно обмислената ергономия гарантира оптимална кондиция и през най-дългия работен ден.

На мениджъри, финансови експерти, графични дизайнери и професионални потребители този монитор предлага всичко нужно, когато и последният детайл е от значение. С вградената си USB 3.1 Type-C докинг станция със захранване мониторът осигурява удобство и универсалност на връзката с един кабел посредством тънкия и симетричен USB-C конектор.

Широк набор от периферия като клавиатури, мишки или RJ-45 Ethernet кабел могат да бъдат включени директно в докинг станцията на монитора, докато преносимите компютри могат да бъдат свързани посредством USB-C кабел за зареждане, прехвърляне на файлове при супер скорост, достъп до видео с висока резолюция и др.

Но Philips 329P9H осигурява и допълнителни възможности за връзка. Вграденият MultiClient KVM превключвател позволява на потребителите да контролират две отделни PC-та само с един комплект от монитор, мишка и клавиатура, като превключването между двата става само с натискането на бутон.

Стойката SmartErgoBase позволява накланяне, завъртане и обръщане на монитора до подходящата позиция (източник: MMD)

Освен това технологията MultiView допълнително разширява възможностите за връзка на потребителите, като позволява гледане от две активни устройства, така че те могат да извлекат максимума от многозадачната работа с няколко устройства като PC и ноутбук едновременно.

За да завърши това свързано преживяване, Philips 329P9H включва сигурна изскачаща уеб камера, снабдена с усъвършенстван сензор за лицево разпознаване с Windows Hello и проектирана за лесно прибиране, когато не се използва.

Когато става дума за визуално представяне, Philips 329P9H има какво да покаже. Благодарение на UltraClear 4K UHD резолюцията, всяко изображение се представя с изключителен детайл и цветова точност, които ще удовлетворят и най-взискателните професионалисти. За тези, които изискват екстремна точност при работа с CAD или 3D приложения, този монитор е на ниво.

IPS технологията на панела осигурява изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което означава, че Philips 329P9H може да бъде наблюдаван от почти всякакъв ъгъл, дори когато е обърнат на 90 градуса във вертикален режим. Цветовете оживяват, изображенията добиват забележителна острота, а нивата на яркост са оптимизирани.

Стойката разполага и с умна система за управление на кабелите (източник: MMD)

Philips 329P9H е снабден с множество ергономични функции за максимален комфорт, без значение колко време прекарва пред екрана потребителят. Технологията FlickerFree и режимът LowBlue Mode гарантират, че всяка работна сесия е щадяща за очите, а стойката SmartErgoBase позволява накланяне, завъртане и обръщане на монитора до подходящата позиция.

Стойката разполага и с умна система за управление на кабелите, която намалява бъркотията и добавя допълнителна нотка на грижа и удобство. И тъй като никой не обича да прахосва енергия, Philips 329P9H идва с технологиите LightSensor и PowerSensor, които използват безвредни инфрачервени сензори, за да установят присъствието или отсъствието на потребителя и да настроят яркостта за автоматично пестене на енергия.

Philips 329P9H вече е наличен на българския пазар на препоръчителна крайна цена от 1759 лв. с ДДС.

Коментар