Истории за изгубени данни носят награди от Acronis

Acronis прикани обществеността да сподели истории за загуби на информация (източник: Acronis)

Най-любопитните лични истории за компютърни сривове и изгубени данни могат да донесат на авторите си награди от Acronis в рамките на конкурс за къс разказ на тема „неприятна случка с данни”.

Поводът Acronis да прикани обществеността да сподели истории за загуби на информация бе Световният ден на бекъпа 2019 – 31 март. Конкурсът предвижда раздаването на три награди.

Всеки може да участва с къс разказ, като сподели лична история за ситуация, в която е загубил данни. Конкурсът няма никакви ограничения – все пак всяка случка от този вид е лично преживяване и изглежда различно.

Добре дошли са всички споделени детайли за това как се е почувствал човекът, какво е направил, за да възстанови загубеното, какви са били последствията и как се е справил с тях.

Истории ще се събират до 20 април. За авторите на най-интересните истории са предвидени следните награди:

  • 1-во място – Външен хард диск и Acronis True Image 2019
  • 2-ро място – Powerbank и Acronis True Image 2019
  • 3-то място – Acronis True Image 2019

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени след 25-ти април 2019 г., а от компанията ще се свържат с победителите, за да им дадат наградите. Разказите, както всякакви въпроси, свързани с конкурса, могат да се изпращат на електронен адрес: silviya.petrova@acronis.com, уточниха от компанията.

Коментари по темата: „Истории за изгубени данни носят награди от Acronis”

добавете коментар...

  1. ха

    Щом разказът е къс, то ще го напиша тук в темата. Започвам… 404 Not Found

Коментар